潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

民房

去日本買 Bluelabel 平唔平?

I will go to Japan during Easter Holiday.
I would like to buy Blue Label. Is cheaper than HK?

大宅

Re: 去日本買 Bluelabel 平唔平?

現時日元對港元既對換率算既高, 所以買日本野會比較貴, 但係Burberry Blue Label 一向都冇減價, 而香港既水貨舖都會跟rate加價, 所以點都係日本買會平少少.

:-P :-P :-P :-P

大宅

點都會平過香港啦...香港d 水貨銷都賺錢嘛....而且係日本買, 唔駛驚買到野假添啦....

民房

Thank you all of your information.

洋房

如果在日本買, 會不會跟塵袋的呢 ?

複式洋房

Re: 去日本買 Bluelabel平唔平?

我估要睇款, 先知有無跟塵袋喎, 我以前去日本Bluelabel買袋就無喇, 可能個款無跟啦!

複式洋房

我剛剛去完日本, 有好多新款, 的確平過香港, 但係就無塵袋

大宅

i also just buy a bag fm japan

大宅

我有個同事剛剛去完日本番黎,佢話依家有black blue添,不過係for men的。
開心每一天

首頁

尾頁

跳至