在職全職

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

有冇計劃生第二個呢?

大宅

Re: 有冇計劃生第二個呢?

我正在努力,你呢?
該用戶已被刪除

大宅

Brian'Mother:

我的仔就快6歲啦,所以依家好心急要第二個啦,我都係好恨生女呀, 但可惜前一排小產左, 依家已收拾心情, 重新努力做人啦

大宅

我個女宜家二歲, 我同老公唔打算再生啦

複式洋房

我囡囡常常想我生個妹妹陪佢玩
該用戶已被刪除

大宅

人就係咁架啦,有仔又恨女,有女又恨仔,哈哈
該用戶已被刪除

大宅

Brian'Mother :

我有個朋友同你一樣

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我都有個歲半囡囡, 我正努力生多一個, 希望趕到做侯年
媽媽

公爵府

畀面勳章

我都有個16個月大囡囡, 想生多一個,(希望係仔啦)最好趕到生個馬騮bb
該用戶已被刪除

子爵府

我會係5月19日開工, 因我想追個雞女
我係恨女恨到死d 人
我以家個仔係14個月大
希望個個都得償所願啦..

別墅

I would love to have a second one but I am worried that I can not handle two by myself (my husband can never do much help). Besides, I will need two helpers as it is no way that she can manage two kids at the same time especially one will be a new born. Then my house will have so many people. My first one is a daughter and what if the second one is a girl again. My family will be full of women/girls (2 maids, 2 daughter and myself) I am also worried that I would not spent as much time to my daughter as if I have only one daughter. I have so much to worry, eh?
該用戶已被刪除

大宅

其實我地都好恨生女,你有無研究過點樣可以生女機會大d呀
該用戶已被刪除

大宅

我想大肚都咁難,仲邊有生女的秘方呀,哈哈!!!!

複式洋房

其實你地覺得2個小朋友相差幾多會係最好呢﹖我都會再生﹐但我希望我個女5歲時先有BB﹐但有時D朋友又話相差太多又唔好﹐但相差太少我又驚自己HANDLE唔倒﹐都幾煩架﹗
我問老公如果而家有左都唔係太差﹐不過就要從新PLAN過﹐當然包括經濟問題啦﹗唔知算唔算自己呃自己呢﹖

首頁

尾頁

跳至