跳至

首頁

尾頁

男爵府

今日收到寶雅嘅n班面試信,見佢話要in成個鐘,想問有無家長in過或者有無仔女讀過?面試內容大約係點?老師嬸嬸有愛心嗎?唔該曬見呢間比較少人講

大宅

畀面勳章

回覆 2CupsOfT 的帖子

呢間幾好O家,我個仔仔都讀緊, K3了~~

男爵府

引用:回覆 2CupsOfT 的帖子呢間幾好O家,我個仔仔

原帖由 lungwah 於 14-10-23 發表

呢間幾好O家,我個仔仔都讀緊, K3了~~
你仔仔係咪n1讀起架?呢間學校難唔難入架因為我住大埔頭,呢間學校算近我喇,所以都幾想入你記得interview內容嗎?

別墅

我昨天都收到 in N 面試信, 你 in 幾點呀?

男爵府

引用:回覆 2CupsOfT 的帖子我昨天都收到 in N 面

原帖由 gracep_87 於 14-10-23 發表

我昨天都收到 in N 面試信, 你 in 幾點呀?
我in 10點鐘呀,你呢?佢話in成個鐘咁耐

大宅

回覆:2CupsOfT 的帖子

我都有幫仔仔報n班,但未收到面試通知

我仔仔是13年1月出世的,你們的小朋友是幾月出世呀?

男爵府

引用:我都有幫仔仔報n班,但未收到面試通知我仔

原帖由 CYS2012 於 14-10-23 發表
我都有幫仔仔報n班,但未收到面試通知

我仔仔是13年1月出世的,你們的小朋友是幾月出世呀?
我仔係2012年12月出世呀,我都係啱啱今日先收到咋,應該係今日先派信嘅,不過佢話28/10前要打電話覆去唔去見,所以你呢幾日留意下信箱丫

別墅

Hi,我囡囡都係12年12月出世,又係 in 10點

男爵府

引用:Hi,我囡囡都係12年12月出世,又係 in 10點

原帖由 gracep_87 於 14-10-23 發表
Hi,我囡囡都係12年12月出世,又係 in 10點
唔通係group interview?!好似安基司咁

大宅

畀面勳章

放心,我個仔都係N1 開始讀既...

而IN既都係D簡單問題,同你小朋友傾計,從而睇下你小朋友有冇過度活躍,聰吾聰話

男爵府

引用:回覆 2CupsOfT 的帖子放心,我個仔都係N1 開

咁係咪group interview形式架?我見要兩個家長去,一個陪小朋友玩,另一個去簡介會唔該曬你

男爵府

引用:回覆 2CupsOfT 的帖子放心,我個仔都係N1 開

我個仔未識講嘢

大宅

畀面勳章

你小朋友幾大呀??
囡囡呀?女仔遲D學講野O家,但你同佢講野,聽吾聽得明??
簡單說話,"要吾要?"
伶個紅色波波呀??
中吾中意呀??
佢懂嘛?

我個時係家長同小朋友咋,冇聽簡介會喎
不過老師有介紹,小朋友就玩住,
之後老師就同小朋友"傾計"
吾洗擔心

男爵府

引用:回覆 2CupsOfT 的帖子你小朋友幾大呀

你小朋友幾大呀??
我個仔就嚟23個月大呀,佢聽得明我講嘢,但唔識講,基本指令都ok

不過唔係男仔先遲講嘢咩?
可能今年做法唔同左,我打去問佢話一定要兩個家長去

禁止訪問

回覆:基督教播道會寶雅幼兒學校

大宅

我都收到信啦,in 10am, 好期待

大宅

畀面勳章

我睇你幅相,仲以前係囡囡添,吾好意思呀~~

不過你囝囝23個月,未甘快識講野O家,我仔仔都要1歲3,4個月(O個時)
所以吾洗擔心呢...

不過得23個月,甘早IN既?

男爵府

引用:回覆 2CupsOfT 的帖子我睇你幅相,仲以前係

原帖由 lungwah 於 14-10-24 發表

我睇你幅相,仲以前係囡囡添,吾好意思呀~~
張相個bb唔係我架
23個月唔早喇喎兩歲嚟緊喇,佢可以讀n又可以讀k1架喇

大宅

畀面勳章

祝你地面試成功~~

大宅

回覆:基督教播道會寶雅幼兒學校

我個囡都係12年12月尾,報左但無收到信呀...係咪無機會啦?請問interview 係幾號呀?

首頁

尾頁

跳至