自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家千祈唔好幫襯官塘OYSTER ONE (壹蠔)買大閘蟹,我地買6隻,佢D膏苦嘅,打電話同佢講佢叫我地開埋其他D蟹試下先,我地試完都係苦,於是攞番去換,佢D人試完話唔苦,話我地唔識食,叫我地以後都唔好食,仲鬧我地有心攪事,話我地生仔冇屎忽,佢地仲打電話想CALL馬咁,我同我同事咪即刻報警LAW,佢仲不停係度鬧.最後個老闆黎到先肯退錢俾我地,但d態度勁pk,一路退錢一路都係話我地攪事,真係好慶!

杉浦太陽  呢間野超HARD SELL  發表於 14-10-23 15:56
天朗在1998年12月31日晚上7:44分於東區醫院出生
天晴在2005年4月17日早上4:30分於瑪嘉烈醫院出生

禁止訪問

大宅

回覆 sumaggie101 的帖子

官塘成業街7號寧晉中心地下

男爵府

畀面勳章

珍珠宮

引用:大家千祈唔好幫襯官塘OYSTER+ONE+(壹蠔)買

原帖由 roymom 於 14-10-23 發表
大家千祈唔好幫襯官塘OYSTER ONE (壹蠔)買大閘蟹,我地買6隻,佢D膏苦嘅,打電話同佢講佢叫我地開埋其他D蟹試 ...
入佢黑名單真金白銀買都冇啖好食仲要受氣比人閙

roymom  佢d刺身都唔新鮮!  發表於 14-10-23 15:17

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:回覆 sumaggie101 的帖子官塘成業街7號寧晉

回覆 sumaggie101 的帖子

官塘成業街7號寧晉中心地下
係咪東廣場去觀塘廣場個門口隔離?

大宅

回覆 bkteapot 的帖子

係呀,就係呢間黑店!

大宅

回覆 hunglingwai 的帖子

絕對認同!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:回覆 bkteapot 的帖子係呀,就係呢間黑店!

回覆 bkteapot 的帖子

係呀,就係呢間黑店!
我行過幾次佢地d眼光唔多友善 應該都唔休做

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

大宅

嘩, 好在上BK啫, 我仲諗住今晚唔駛煮飯買佢TIM.

roymom  don't try this shop!  發表於 14-10-23 16:16

首頁

尾頁

跳至