想生BB

跳至

首頁
12345...22

尾頁

民房

期待懷孕的心情????

本人期待懷孕已幾個月,但每個月當M來的時候,心情都沉下谷底,雖然本人知道這不能

大宅

Re: 期待懷孕的心情????

Hello ming2004,

我咪又係,我試o左大半年都未bingo,個心真係好灰o架,冇錯,係街見到D大肚婆,自己個肚又唔爭氣,都幾無奈o架,見到D明星o岩o岩生完又話有o左,好似好易咁,自己就............唉~~~~個種心情真係好down o架~~~
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

民房

Hi, emily200323

大家繼續努力,希望你早日Bingo!!

大宅

you too, add oil

emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

子爵府

2024年龍年勳章

我既心情同你地一樣...等待的心情真是難以形容...

大家一起努力吧...希望大家都'心想事成'-BINGO....

大宅

MuiTse,

我地一齊加油.......

子爵府

2024年龍年勳章

yes Emily, you too...add oil....

男爵府

me toooo, down到極 :-( , 大家加油!!!
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

禁止發言

別墅

唉!
我都以為今個月OK, 所以都比咗好多壓力自己.
好彩睇到呢個綱 D Mami教用棒棒.
我会更加努力

男爵府

me too, very down. but i will try again.
請大家keep on, 一有good news 即announce. ok?

別墅

Hi! all,
me too, very very down.

大宅

lucychan,

可能我真係比自己好大壓力啦,因為我都已經30歲,好想好想快d有BB,唔想將來同個小朋友有代溝,咪好想快D有lor,我都好相信有BB係一種緣份,亦好好彩我老公&男家都冇咩壓力比我,可能我奶奶已經有11個孫lu,正所謂多一個唔多,哈哈~~~~不過,如果今個月都係唔得,我會試下用clearplan.好多謝你既鼓勵,你都要加油.
各位bk既姊妹,大家一齊加油,期待自己bingo之餘,亦期待各位既好消息。

別墅

我也是一樣, 見到街上的大肚婆, 真是很羨慕; 我老公常常叫我別想著這件事, 但是我真是做不到.

我也很同意 lucychan 的說法, 我們已經很好彩, 起碼不是坐著等, 我們有小許工作可以做. 而且我知道我不是孤單的.

我也今個月開始用 ClearPlan, 再過二天便開始用了. 祝大家早日 Bingo.

牡丹

lucychan 寫道:

其實我地已經好好彩la, 知道有呢個網頁, 有今多過來人比今多料我地, 比起之前mud 都唔識好好多la。只要我地計算排卵期再加上clearplan ga 幫助已經提高了bingo ga 機會la, 妳話係未
亨受和孩子的每一秒鐘!

大宅

我也是正在努力的,每當感覺到period差不多到的前幾天,心情煩燥,因不想period黎

子爵府

2024年龍年勳章

你地說得對, 係bk學到好多野..用量體溫, Cleanplan, 留意下分泌物等等來估幾時排egg, 來增加bingo機會.

但其實最重要係大家既心情...我已試了5個月, 仍未bingo..我相信係壓力問題...我同emily一樣, 年紀唔細啦, 加上我老公是獨仔, 奶奶小不免時時問lu....

anyway, 自己盡量放鬆心情..各位姊妹, 你地都一樣呀, chilli說得對, 太緊張會影響bingo ka...大家努力呀..希望好快聽到你地or 自己bingo既消息..

珍珠宮

我都係好失落丫, 呢個月我仲已經用左 8 支棒棒啦, 但係呢 8 日個 result 全部都係空白, 我都唔知點算好, 我 last m 係 3 月10 日, 我 24 日開始用第 1 支, 但係......唉!
每朝我都準時用架, 連唔洗返工個日都 set 好個 clock 架, 而家為有等.......寂寞到夜深.....夜已漸荒涼......夜已漸昏暗......

大家一齊努力啦 "奸爸爹"

複式洋房

cecichau

我多口講下乍.

如果跟據http://www.obsgyn.net/calendar/safe.htm, 你 既egg day 好似係24日, (我以你所言last M = March 10, and 30 day per M) 咁你果日先check 咪比較唔到溫度有所改變lok?

努力呀

禁止發言

珍珠宮

canon123

因為我 d m 通常都係遲架, 我上個月已經試過係第 14 日開工, 但唔得, 我係 24 日用已經好保守架啦!

2003 年 08 月 05 日 - 2003 年 09 月 06 日 (33日)
2003 年 09 月 07 日 - 2003 年 10 月 13 日 (37日)
2003 年 10 月 14 日 - 2003 年 11 月 16 日 (34日)
2003 年 11 月 17 日 - 2003 年 12 月 18 日 (32日)
2003 年 12 月 19 日 - 2004 年 01 月 30 日 (43日)
2004 年 01 月 31 日 - 2004 年 03 月 09 日 (39日)
2004 年 03 月 10 日 - 未知

你睇完會明 d 架啦, 點都好, 多謝你先
:-P

首頁
12345...22

尾頁

跳至