親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第二回

12月初會帶16個月bb 一齊去,有冇行得輕鬆,步行時間全程唔要多過2個鐘,又可以睇到紅葉嘅路線建議?

大宅

認識瑞士牛牛第二回

冇人去過? 通常點行? 係咪有專巴可在每個景點上上落落?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:冇人去過?+通常點行?+係咪有專巴可在每個景

原帖由 hkchannel 於 14-10-29 發表
冇人去過? 通常點行? 係咪有專巴可在每個景點上上落落?
網上圖片

大宅

認識瑞士牛牛第二回

回覆 applefei 的帖子

去到陽明山,有冇合適路線建議呢?

水晶宮

引用:12月初會帶16個月bb 一齊去,有冇行得輕鬆

原帖由 hkchannel 於 14-10-28 發表
12月初會帶16個月bb 一齊去,有冇行得輕鬆,步行時間全程唔要多過2個鐘,又可以睇到紅葉嘅路線建議?
你可dl\"陽明山國家公園\"app,有資料可看。

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

引用:12月初會帶16個月bb 一齊去,有冇行得輕鬆

原帖由 hkchannel 於 14-10-28 發表
我唔肯定邊個位置有無紅葉,您可查詢一下。我行過二子坪起步,有路可推bb車行,唔難行,印象中2小時ok,有個休憩區休息才回頭。另外,係有shuttle,無記錯有兩架唔同線,有一架站站停,另一架唔係,同埋唔好搭錯來/回線。

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

引用:Quote:原帖由 hkchannel 於 14-10-28 發表1

原帖由 CINDYC 於 14-10-30 發表
我唔肯定邊個位置有無紅葉,您可查詢一下。我行過二子坪起步,有路可推bb車行,唔難行,印象中2小時ok,有個 ...
可以send email去查詢一下那一段可乎合您想看的,希望您啱用!

首頁

尾頁

跳至