興趣嗜好

跳至
[手機] 字體

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

請問有沒有字體apps 可以唔需要root機?

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:一生中最愛 的帖子

愛字體

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

KAHOI 發表於 14-10-29 16:47
愛字體
我裝過愛字體需要 root 機先用到

男爵府

畀面勳章 DHA勳章

一生中最愛 發表於 14-10-29 17:25
你係咩機?

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:KAHOI+發表於+14-10-29+16:47+愛字體

原帖由 一生中最愛 於 14-10-29 發表
你用咩機?***裝過唔洗root呀

公爵府

引用:Quote:原帖由 一生中最愛 於 14-10-29 發表

原帖由 KAHOI 於 14-10-29 發表
你用咩機?***裝過唔洗root呀
sky A880

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

一生中最愛 發表於 14-10-29 22:54
sky A880
只有***先唔駛ROOT, 其他機一律要ROOT先轉到字體

首頁

尾頁

跳至