論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

有賓賓的媽咪可否給我工人守則??謝謝

印印到期, 5月賓賓上工, 請問有否工人守則(英文)??
唔該晒. ^_*

大宅

Re: 有賓賓的媽咪可否給我工人守則??謝謝

IRON,

Give me your E-mail address!

tungtung125
:-D :-D :-D

大宅

有D minor守則提你要上工之前或首日開工同佢講明:

- 佢真係做晒D野,佢坐邊?入房坐但要打開門standby/坐係kitchen standbay/比佢坐飯卓的chair/比佢坐廳的(鄧)仔一齊睇電視?

- 講明每晚幾點sleep,但入房前都要同你單聲,睇下你仲有冇order。如你某晚比佢早sleep,都係你出聲至可以,佢吾可以自已認為嗰晚做晒D野可以早sleep。

- 講明就算sleep 左,urgent野都要佢幫手(試過我仔半夜vomit,我菲都有help!)

- 佢自已衫褲分開洗or not (underwear一定要啦)

- 佢D鞋比吾比佢放你鞋櫃

- 你有親朋戚友黎visit or dine,佢要點...

別墅

tungtung,
我都想要一份賓賓手則,唔該你send一份給我,thank.
[email protected]

民房

Can i have one, too.

pls check pm.

Thanks

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Me too. May I have one copy?

My e-mail address is : [email protected]

Thanks a lot!

大宅

Dear all,

Please check E-mail!

tungtung125
:-D :-D :-D

民房

tungtung,

please give a copy. e-mail:[email protected]

Tks
mickeysnake

大宅

tungtung,
我七月要請工人了,可否send一份賓賓手則給我,唔該晒。
email: [email protected]

複式洋房

You just go to "論盡家傭精華區 / B. 有用文件" and you will find many useful document.

MauMau
囡囡最愛作弄我,叫我"貓貓 哈!哈!哈!"

民房

Hi tungtung125,

Can I have one too?

民房

Dear tungtung125,

Would you send me a copy at

thanks.

BBmum

複式洋房

I would like to have a copy too! Grateful if you could email it to me: [email protected]

Many thanks.

洋房

I would like to have a copy too! Please email it to me: [email protected]
Thanks a lot!

首頁

尾頁

跳至