意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 19|主題: 123752

強化消腩丸

伯爵府

國民生產總值:18304

好媽媽勳章

強化消腩丸

今日開始試, 睇下又得唔得
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

別墅

國民生產總值:817

Re: 強化消腩丸

有無效?
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

大宅

國民生產總值:2760

Jamesmama,

等緊妳的RESULT~! 好心急想知呀~!
[img align=left]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/Mice__/Mice__Drawing_prv.gif[/img] 不忍用杖打兒子的, 是恨惡他; 疼愛兒子的, 隨時管教~! ~ <箴言>

伯爵府

好媽媽勳章

I always forgot to take and I will starting today again. and will let all of you to know the reason.

I toke a few days before and not tummy upset and no more extra toilet time (ng..ng..)

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

國民生產總值:2760

Jamesmama,

用成點呀~? 有效嗎~? 可唔可以減埋大腿o架~?
[img align=left]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/Mice__/Mice__Drawing_prv.gif[/img] 不忍用杖打兒子的, 是恨惡他; 疼愛兒子的, 隨時管教~! ~ <箴言>

伯爵府

好媽媽勳章

Irene,

Good!! my tummy is little bit small then before. We need take 2 boxes during the month and let you know later. :-P

大宅

國民生產總值:1853

好似話配合埋助助tea效果重正!
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

伯爵府

好媽媽勳章

minatheone,

you are correct. Hope I can say bye-by with my tummy after 1 month. :-P

大宅

國民生產總值:1883

Jamesmama:
你試成點呀?WORK唔WORK呀?我見佢寫得好似好正同埋好似好多人買呀!我都想試下呀!

大宅

國民生產總值:1883

好心急呀

伯爵府

好媽媽勳章

瑤瑤媽媽,

I won't be say any command la. Because somebody put my name in the bad list for sell products at BK.

I will keep on trying. I believe 強化消腩丸.

男爵府

國民生產總值:5412

y put yr name in the bad list ar.... i think u just want to promote good things to us only :-( :-( :-(

男爵府

國民生產總值:5833

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Jamesmama

唔好理嗰啲小人啦!啲人喺第二個綱站胡說八道,又唔敢堂堂正正出嚟BK道講.

正所謂行得正,企得正,洗咩驚!

我一定支持你.

民房

國民生產總值:89

Jamesmama,

記得我嗎? 好耐無上來傾計,

唔駛理人點唸啦, 我地知你係想份享心得咪得囉! 記得上來報告呀, 因我都想試吓強化消腩丸.

伯爵府

好媽媽勳章

Thank for all mami's understand me. If you are a member you can buy to try, Don't forget use the coupon. It must cheaper that member price.

I tried 5 days and no extra 'ng ng', just normal, and no more different and I stopped that because my "M" came and start on last week and feel the big different before(5 days more). I feel my tummy little bit smaller. In the same time, I can deep sleep and very good of spirit.

I will keep on to finish 2 boxes for 1 treatment

別墅

國民生產總值:610

Jamesmama,
I want to know the price of 強化消腩丸? Have to finish 2 boxes in a month? Where to buy is cheaper?

複式洋房

國民生產總值:453

我係新人,我都想聽下你地既分享呀,我老公今日買左佢人生既第一盒消腩丸,今日開始食,不過佢似係水腫多d,唔知會唔會有效呢~

複式洋房

國民生產總值:302

宜家你應該食哂, 效果如何, 值得買o黎試嗎?

大宅

國民生產總值:2066

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.