嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

我個仔晚晚訓覺都勁踢被...

你地會用咩方法幫佢蓋被?

大宅

Re: 我個仔晚晚訓覺都勁踢被...

人手

水晶宮

2020勳章

我個仔2個月大已經踢被. 我買了個睡袋比佢, 初頭都訓得幾好, 冇o左踢被呢個問題, 但到佢4個月大, 佢又故態復萌, 成個人由個睡袋’ton’ o左出黎.而家惟有好似以前咁, 人手幫佢蓋被.

男爵府

My daughter also la, I will use a 扣針 to 扣住張被

大宅

好媽媽勳章

我囝囝以前都係勁踢被,之後我買左個背心型睡袋比佢著住,然後再蓋被,雖然佢都會將被踢走,但起碼仲有個睡袋,就唔使怕佢會凍親...
雖然我們不能左右天氣 , 但是可以改變自己的心情 !

洋房

我諗我都要學你咁買返個睡袋先得!唔該你!

洋房

因為我阿B仲細,著
** Ryan 仔寫真 ** 我係Ryan仔,2003年12月12日o係九龍法國醫院出世o架!!! [img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;28/st/20031212/n/Baby+Ryan/dt/13/k/03f1/age.png[/img]

大宅

我個女又係呀,但佢已經2歲幾,無理由用張被捲住佢,咁點算好呢?

洋房

思思:

妳個女咁大,可以用背心睡袋啦。個睡袋通常附加一條魔術貼粗腰帶,綁住
** Ryan 仔寫真 ** 我係Ryan仔,2003年12月12日o係九龍法國醫院出世o架!!! [img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;28/st/20031212/n/Baby+Ryan/dt/13/k/03f1/age.png[/img]

別墅

我都係用RyanMum 的方法對付我阿B,因他都勁踢被。

大宅

人手

侯爵府

我個女都係咁, 所以佢從來唔cover 被....

首頁

尾頁

跳至