婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

每次來到淨係識玩阿B,唔係幫手湊BB,坐月時媽爸來照顧我,99都無幫過手,佢日日過來玩BB一兩鍾頭。唉,好煩

子爵府

虎到金來勳章

回覆:好煩99日日過來睇阿B

通常啲6299只會玩,唔會幫手;
只有自己爸爸媽咪先會落手落腳、辛苦幫手。
我的一樣!

男爵府

每次99玩完阿B,我都覺得阿B扭計D要人陪佢玩。

男爵府

回覆:好煩99日日過來睇阿B

一兩個鐘咪算少囉!

男爵府

回覆 Cheung1234 的帖子

之前唔止架,五六個鍾都有,帶埋部收音機來,一邊播歌,仲唱埋一份,玩好耐才走,我直頭帶阿B返外家住左個幾月才返來,依家佢來一兩個鍾我覺得超煩,過後BB又特別扭計。

男爵府

回覆:AKKAPPO 的帖子

佢幫你,你刀有可能會嫌佢做野不合心水,放過人=放過自己

子爵府

引用:每次來到淨係識玩阿B,唔係幫手湊BB,坐月

原帖由 AKKAPPO 於 14-10-29 發表
每次來到淨係識玩阿B,唔係幫手湊BB,坐月時媽爸來照顧我,99都無幫過手,佢日日過來玩BB一兩鍾頭。唉,好 ...
樓主,你已經好幸福,我當年生完之後,我6299唔單止無幫手,仲日日嚟起碼9個鐘先走,最後搞到我產後抑鬱

子爵府

虎到金來勳章

引用:每次99玩完阿B,我都覺得阿B扭計D要人陪佢

我B都係咁,所以唔鐘意佢哋嚟,搞到BB啲時間亂晒,跟住BB就會發脾氣;
最後又要我執手尾!

公爵府

AKKAPPO 發表於 14-10-29 21:22
每次來到淨係識玩阿B,唔係幫手湊BB,坐月時媽爸來照顧我,99都無幫過手,佢日日過來玩BB一兩鍾頭。唉,好 ...
99每日得玩BB一兩鍾頭.....你算好彩LA ? 大把99一坐就成日.由朝到晚坐系電視機前(心抱屋企的電視好睇D ? )仲要做埋檢察官督住心抱做野呀....

大宅

引用:每次99玩完阿B,我都覺得阿B扭計D要人陪佢

我b都係咁,扭到不得了。我99會埋佢啲姐姐妹妹一齊黎,四五個女人又大聲講大聲笑,我地唔食晚飯佢地都唔願走!其實阿b得果一個月,又唔會比反應佢地,有咩好玩!好唔想佢地上黎!雖然兩星期一次,每次兩至三個鐘,唔算好密,但要招呼佢地,晚上又哄扭計嘅b, 真係好攰。

大宅

回覆 theone1105 的帖子

我奶奶都叫佢d朋友上来 仲話佢地要來我都無辦法 催脹

伯爵府

theone1105 發表於 14-10-30 13:47
我b都係咁,扭到不得了。我99會埋佢啲姐姐妹妹一齊黎,四五個女人又大聲講大聲笑,我地唔食晚飯佢地都唔願 ...
幾個師奶又叫又笑,就算2星期一次,每次2,3小時都煩啦!變態架。

你咁都忍到?

別墅

引用:每次來到淨係識玩阿B,唔係幫手湊BB,坐月

唉一樣。我爸媽上黎會問下駛唔駛幫我買餸,煲湯煲水
6299就坐嚮度玩b玩電話,仲帶埋個3歲外孫黎嘈住bb訓
等我放工番黎同工人姐姐煮飯忙到甩轆,佢兩老拍下屁股就走,零貢獻

首頁

尾頁

跳至