產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

初生嬰兒常唔常病? 好唔好幫BB買保險?

邊間BB保險好D? Thanks.

伯爵府

Re: 初生嬰兒常唔常病? 好唔好幫BB買保險?

BB最主要買住院保障, 如果BB經常病就買埋門診.

我有去年6月壹週刊一份比較不同保險公司住院計劃的文章, 如要 soft copy 可PM我你的電郵地址.

大宅

遙遙爸爸
請 email 給我, Thanks!

[email protected]

另外, 想問 BB 未世可否買定保險?

男爵府

遙遙爸爸,
Please email the soft copy to me, thanks. I have pm my email address to you. - nn

男爵府

遙遙爸爸,
請 email 去年6月壹週刊一份比較不同保險公司住院計劃的文章給我, Thanks.

伯爵府

Hi QQueenie, nn, bel2002, please kindly check email, thanks!

子爵府

遙遙爸爸,
可唔可以 send 份比我呀?? [email protected]
Thanks~~

別墅

遙遙爸爸,
請 email 去年6月壹週刊一份比較不同保險公司住院計劃的文章給我, Thanks.

My E-mail : [email protected]
Thanks

伯爵府

Hi Shan and monpun, please kindly check email, thanks.

男爵府

遙遙爸爸,
請 email 去年6月壹週刊一份比較不同保險公司住院計劃的文章給我, Thank you very much!

my e-mail address:

伯爵府

Hi pennyma, please kindly check email, thanks.

子爵府

遙遙爸爸,

Could you e-mail or pm one more copy to me ? thanks

親子王國以外之相冊連結已被刪除

別墅

May I have one copy of "比較不同保險公司住院計劃的文章", please ?

Thank You!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

May I have the copy please?

伯爵府

Hi cannytang, Monekyma and winniepoon, please kindly check email, thanks.

子爵府

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章

QQueenie:
保單要係BB出世後15日先生效。
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

大宅

好媽媽勳章

遙遙爸爸
Please e-mail a copy to me. Thanks!

囡囡04年5月25日出世,重3KG
09/06/04   3.35kg
25/06/04   4kg
30/07/04   5.2kg
01/09/04   6.3kg
02/10/04   6.9kg
29/11/04   8.2kg
28/12/04   9kg
31/1/05     9.9kg
13/6/05    10kg

禁止訪問

伯爵府

Hi KMY and christycheng, please kindly check email, thanks.

洋房

遙遙爸爸
可否send一份給我可以嗎? 唔該請在標題寫明是保險,因為最近太多無聊e-mail了.我怕開錯.痲煩你!

首頁

尾頁

跳至