烹飪搵食

跳至
[搵食推介] 泰國菜~蝦刺身

首頁

尾頁

男爵府

泰國菜~蝦刺身

邊間泰國菜食到又平、又新鮮既蝦刺身呀﹗最好九龍或新界區啦﹗ :-P
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

Re: 泰國菜~蝦刺身

soso,
我覺得九龍城金麥泰的泰式生蝦唔錯呀!亦唔貴,可以試下呀!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

仲有九龍城"泰地道"既泰式生蝦都好正架。

男爵府

豆豆 & 小路 >>
多謝提供正野比我呀﹗請問有無地址? :-P

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

so,
please click here and here

男爵府

成日都係幫襯黃珍x.仲有冇邊間好介紹.

大宅

我去開金寶(九龍城),佢d刺身蝦好食,不過貴d,$7x得8隻
另外o係附近有一間門面好細o既小曼谷,平好多,$4x有7隻咁上下,不過不及金寶好食

男爵府

豆豆 >>
唔該哂﹗

katieman >>
金寶食過幾次了,Thanks!

複式洋房

我早幾日啱啱食完TST金象苑嘅buffet, 不斷供應生蝦刺身, 仲好好味, 我同老公食咗 30 隻度 :-P , 其他食物都唔錯!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

ivywang 寫道:
我早幾日啱啱食完TST金象苑嘅buffet, 不斷供應生蝦刺身, 仲好好味, 我同老公食咗 30 隻度 :-P , 其他食物都唔錯!

咁請問幾錢位呀,可否提供地址?唔該。

複式洋房

金象苑 - 中港城 (Tel: 2735 0733)

Mon - Sun 成人 $248 小童 $178

我用 coupon 1-3人 (7折) 4-10人 (65折)

你可以留意吓Sat/Sun 東方, 好多時有 coupon ... 最近知道 港基credit card都有折 ...

大宅

九龍城金寶, 好好味

別墅

我試過九龍城'泰農',都好好味,大約$60(唔知有冇記錯!)可以試試
我係KaboMa ;-)

首頁

尾頁

跳至
熱門主題