意見反饋
義工

產前產後 今日: 35|主題: 240819

聇骨聯合痛証

洋房

國民生產總值:88

聇骨聯合痛証

有沒有產婦有此病經驗?望教導怎樣治理。謝謝!

伯爵府

國民生產總值:15435

Re: 聇骨聯合痛証

May I know much details on this pain? Let says, which part, how you feel etc..

洋房

國民生產總值:377

我本人就生完後有聇骨聯合痛証,雙腳提不起,不能行,上落床要人幫,經過兩星期後,開始可慢行(用腳架),但有時痛到坐不得,躺下又唔係,企又唔係,bb都照顧唔到。位置在陰部。
I'm Isaac

子爵府

國民生產總值:10396

食多d 膠質既食物..
有隻運動可以做, 就係訓係張床到. 雙手抱住雙腳...
搵人同你按隻腳...向床方向..
你會feeling 個恥骨位痛既
多做就好快好番架啦...
我係睇書學架
因為生產時用錯力同荷爾蒙分泌唔平行...
我個case 就成半年先好...個時行路係痛架..
記住唔好拎重野ok??
好快無事架, 唔做擔心
如仲唔明我講既運動點做, 可係icq或msn到再講..
sorry 可能我表達有問題..

洋房

Thanks dorchiu,

Just like IsaacC said that, any suggestion ?

dorchiu 寫道:
May I know much details on this pain? Let says, which part, how you feel etc..

洋房

Thanks Addfish,

But I'm sorry that I still cannot get your meaning.

民房

國民生產總值:1

自問自答, 你兩公婆玩晒啦.

洋房

I just set the topic for my wife and hope can get more information to help her, and she just explain what is 聇骨聯合痛証, what's wrong ?

When I set the topic, someone want to know what is 聇骨聯合痛証, so I asked my wife to explain it, what's wrong ?

rachel224 寫道:
自問自答, 你兩公婆玩晒啦.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.