跳至

首頁

尾頁

大宅

你地有無兩邊大比內側位都好痛呢?
我lee個period都feel到好痛.
唔知係咪tired呢?

行都行得有d痛,要slowly slowly咁行...

[ 本文章最後由 vic6 於 08-3-13 14:00 編輯 ]

公爵府

好媽媽勳章

我無痛ar, 不過行路時2邊內側位就會磨擦住, 可能肥得太多la

原文章由 vic6 於 08-3-13 13:58 發表
唔知係咪tired呢?

行都行得有d痛,要slowly slowly咁行... ...

大宅

我有呀! 呢個星期尤其嚴重左, 唔知關唔關著平底鞋事, 唔夠承托力, 而家行路慢左好多!

唔知係咪tired呢?

行都行得有d痛,要slowly slowly咁行... ...

大宅

己有3個星期, 兩邊大比內側痛. 仲有"Chi" 骨痛.醫生話因為要預備D骨鬆開BB先有位出.

行路慢.

別墅

你地E d情況, 是否準備出世架 !

大宅

hi chloe,

你就好la, 我就在lee幾個weeks有痛,但有無嘢可以幫到呢?
真係好痛喎! 我都feel到可能是肥了,friction大左咁law!!!
我以為自己有問題!?? 原來好多mama都有同樣問題!
好scared!!!! 咁你有無release的method呀?

原文章由 chloemummum 於 08-3-13 14:32 發表
我無痛ar, 不過行路時2邊內側位就會磨擦住, 可能肥得太多la

大宅

hi wsbobo826,

around14/4 就出來la.....但我唔知是否因日子就到而會痛!!!
that's why ask all mama for this details. hehe!!

原文章由 wsbobo826 於 08-3-13 17:14 發表
你地E d情況, 是否準備出世架 !

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

你哋可以試下訓覺時,用一個枕頭sip係腳與腳中間, 會好好多的.

公爵府

好媽媽勳章

無咩方法ar, 而且最近仲訓得好差, 有時用個枕頭夾住訓就舒服d, 成個人都好重, 出街都係慢慢行, 好彩約o左26/3開刀, 辛苦埋呢個幾星期la

原文章由 vic6 於 08-3-14 12:22 發表
hi chloe,

你就好la, 我就在lee幾個weeks有痛,但有無嘢可以幫到呢?
真係好痛喎! 我都feel到可能是肥了,friction大左咁law!!!
我以為自己有問題!?? 原來好多mama都有同樣問題!
好scared!!!! 咁你有無relea ...

大宅

早輪好鬼痛,依輪好少少,
但都係成日痛。

子爵府

畀面勳章

唔係咁講,佢出咗嚟嗰種的辛苦又唔同的,仲好掛心的.到時你就明.
原文章由 chloemummum 於 08-3-14 14:48 發表
無咩方法ar, 而且最近仲訓得好差, 有時用個枕頭夾住訓就舒服d, 成個人都好重, 出街都係慢慢行, 好彩約o左26/3開刀, 辛苦埋呢個幾星期la

...

別墅

原文章由 vic6 於 08-3-14 12:25 發表
hi wsbobo826,

around14/4 就出來la.....但我唔知是否因日子就到而會痛!!!
that's why ask all mama for this details. hehe!!

我預產期係15/4, 點解我無痛, 唔通我有問题 !!!

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我預產期4/18, 今個星期開始痛喇~

大宅

唔知係咪tired呢?

我仲未有痛,但c6覺得我行路又慢咗.
我edd 12/4.但個肚依然好高
我仲未有你哋d情況,都好 bb過期居留,我己放緊假

大宅

原文章由 chloemummum 於 08-3-13 14:32 發表

我預產期14/4 ..都無痛wo...
chlormummum 講個d就有,,mouth:

大宅

原文章由 vivian_s 於 08-3-16 16:04 發表

我預產期14/4 ..都無痛wo...
chlormummum 講個d就有,,mouth:

yes, i have the same birthing date as yours 14/4. have you pick up all the bb & mama stuffs. I am still suffering with the painful, but the Doctor said it is common, coz is 36 weeks la....next Tues, i will take another check up. this monday, i did the CTG testing already... OK la.

大宅

hi suklaic,
actually, i zip the pillow in between for the whole peg. period la. but cannot help anything!!!! through these few days, i do some exercise for straching & massage, much better for short period of time, but better is better. HOOOO DID DID LA!!!!

原文章由 suklaic 於 08-3-14 14:21 發表
你哋可以試下訓覺時,用一個枕頭sip係腳與腳中間, 會好好多的.

首頁

尾頁

跳至