派對情報

跳至

首頁
12345...35

尾頁

禁止發言

2003年9月醒目BB ~ 一歲生日會!

禁止發言

Re: 2003年9月醒目BB ~ 一歲生日會!

大宅

我第一個響應~~~~~~~~~!!!

joeychai ~ 景祐 (Ives) ~ 9月2日 ~ boy
bbcuite ~ 雍亭 ~ 9月24日 ~ girl
*  願我兩個小寶貝身體健康、幸福快樂! *

男爵府

比你快左D TIM雍亭 :-x 不過排行榜我係你前面呀, :lol: :lol:

ivytang ~ 希霖 ~ 8月31日 ~ gril
joeychai ~ 景祐 (Ives) ~ 9月2日 ~ boy

大宅

hi!!我update

大宅

各位媽媽,

我有多一個地方提意就係係 ~ 尖沙咀一間特色餐廳, 名叫Trendy Toon Town,地方分開兩邊, 一邊係WINNIE THE POOH(Honey Wood Corner), 一邊係MICKEY MOUSE(Magic World). 我已經問左大至上d資料,Details等lunch時打上來給你們睇.

EJbaby ~ 熙堯 (Raphael) ~ 9月26日 ~ boy
LOVE-BB ~ 諾賢 (Natalie) ~ 9月26日 ~ girl

大宅

EJbaby ~ 熙堯 (Raphael) ~ 9月26日 ~ boy
LOVE-BB ~ 諾賢 (Natalie) ~ 9月26日 ~ girl
曉晴 ~ 卓旻 (Adonis) ~ 9月28日 ~ boy

大宅

Hello ! 各位媽媽, 食左飯未 ?
我就一路食飯, 一路打資料給你們睇. 有關這間特色餐廳, 請睇此段文字(是抄朋友send給我的email)

03年7月6日開了一間特色餐廳, 名叫Trendy Toon Town, 分開兩邊, 一邊係WINNIE THE POOH(Honey Wood Corner), 一邊係MICKEY MOUSE(Magic World), 大家到時可以隨意選擇其中一個地方,環境真係一流, 情侶或一家大細都岩, 而且最重要係食物一流, 試過都話好, 所以我而家每日都同朋友去個間餐廳食, 真係好味! 價錢我覺得OK啦!**重有大家食完野一定要去TOILET, 因為一D都唔似TOILET, 得意到暈呀! 仲可以影相!

另以下詳情是我向餐廳查詢的.
1) 地點: 尖沙咀北京道1號地庫 (海港城對面&Dior旗艦店側)
2) 收費: 大人$138.00+10%
細路仔(age over 3-11, $108.00+10%, below age 3 – free)
以上價錢是Sat & Sun 的收費
如果有80人以上, 可以比一邊( Winnie or Mickey)我地choice.
(我相信我地一定夠80人~因為如果有21個家庭(incl. Dad, Mum & BB at least 3 persons) X 21=63人,
maybe, 我地仲有家庭參與)
3) 時間: 11:30 – 14:00 or 14:00 – 17:30
4) 食野方面是buffet, 大約有16-18樣
5) 會有5 磅 birthday cake 送 (到時會傾可否加磅)
6) 會佈置場地 (incl. birthday橫“額”, 另送吹”bb”, 生日帽等 …., 不過就冇派對主持, 因為佢地話baby細喎,未識玩遊戲)
唔知有冇媽媽去過????, 我就未去過, but我細妹去過, 佢話都值得一去, 因為真係好靚, 同埋可以影好多相.

對不起,因為實在太多野打,所以e+先打完.

Now, have 2 suggestions :
1) 愉景新城兒童街
2) Trendy Toon Town特色餐廳
please vote!

禁止發言

大宅

joey,

噤你會choice "Mickey or Winnie" ???
其實我都問左有關人士, 佢話如果我地是但choice一邊, 到時都可以去另一邊影相, 只要唔好騷擾其他人客(不過我諗都幾難 ???)你知我地”人才頂勝”

如果大家唔”炎”貴,可考慮下

禁止發言

大宅

joey,

好! 一於問埋其他媽媽意見or 投票後, 我地等09/04先傾 :-P

男爵府

love bb, 睇完你講都想去試下呀, 其實你同joey提議都好好, 不過我覺得2個地方暫時都不適合我地bb開1歲生日會,(對不起算我直言)或者2歲以上同我地平時gathering 都可以去, 其實最主要因現場環境有其它人流, 我地玩遊戲同bb表演都須要現場比較大地方同無其他行人架, 我以前同女去mcdonald 開生日會一樣,佢地分流地方不是太大我都吾少人50個架, 但好受其它外人干擾, 我女個時都2歲叫做大d, 你諗我地e+個b得1歲, 佢地重細有時會大嘈大叫架, 喊起上黎都幾得人驚架, 如果玩爬行大賽, 天才表演, 到時點玩la, 現場可否進行la, 希望你地明白我意思, 我其實想大家搵多d一間間room 架地方,我諗緊搵下有無其它平d clubhouse或者係d市政大樓d跳舞室禁,我連文娛中心都問過la, 不過租場大好難比我地租, 你地重有無咩提意la

珍珠宮

2019新春慶豚圓

[size=small]我都想加入你地,,我囝囝03年9月17朗逸
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

ivy,

我地都同意如果for一歲bb, 應該好像上次在222聚會的場地比較好, 可以有私人的大地方, 好像之前有人問過酒店的兒童function room.

禁止發言

大宅

BK Milk勳章

我都想參加呀!

qmeiyee ~ 琛悅 (Valetta) ~ 9月4日 ~ girl
曉晴 ~ 卓旻 (Adonis) ~ 9月28日 ~ boy

大宅

早晨! 各位媽媽.

Joey,

昨天收到朋友邀請5/4/04去Trendy Toon Town開birthday party, (朋友個囡囡已2歲), 但佢老公識人, 所以收費同我之前問有d唔同, 佢話只須比一個價錢(incl. Book Room, food, drink, soup, 另加牛扒)不論有多少人數都可以,聽落好似抵d喎. 所以我會去探測一下詳細情況¸先決定我們的安排. 如果認為今年我地dbaby太細,可以考慮出年(作為一個參考嗎)

大宅

加埋我

男爵府

love bb, 影多d想返黎比我地睇下, 麻煩你去搜集資料la.

kcpak 幫你加左個名上去la ...

qmeiyee ~ 琛悅 (Valetta) ~ 9月4日 ~ girl
Kwepie~ 辰 ~ 9月9日 ~ boy
kcpak ~ 朗逸 ~ 9月17日 ~ boy

首頁
12345...35

尾頁

跳至