烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

,,"~ Part 2"~
!

mousse!

大宅

原文章由 happykklam 於 08-3-13 19:38 發表
生日搬新屋,巧開針,"吹水多過煮~聽日玩咩好 Part 2"校長既功課~
法國東甩!
古古力mousse杯!
http://i194.photobucket.com/albums/z129/happykk313 ...

搞錯呀,周局長都10小時前通知吖,你話搬就搬嫁!咁典呀?
好在我有一姐豬扒飯啫
(\~~/)      (\~~/)
(~'.'~)      ( *;* )
(_ (    )~o (_ (__)~o

大宅

又02????
我今日買晒材料反chocolate mousse bor,仲買咗你隻杯,但係膠既!

子爵府

,,,""!

大宅

sandy我個"驚嗱"short咗,d相唔清,你自已估下啦。

子爵府

原文章由 syc204 於 08-3-13 19:58 發表
又02????
我今日買晒材料反chocolate mousse bor,仲買咗你隻杯,但係膠既!

0 bor ?ikea~

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我冇功課交住喎!個女今朝起身冇耐就中招發燒喇! 欠住先啦!
盡我一己之力,發放正能量!

子爵府

原文章由 召藥師 於 08-3-13 20:15 發表

la,!?E?

大宅

我都要聽日先交到呀, 今日又係得我一個ja

大宅

有冇帶囡囡睇e生呀, 叫囡囡休息多d, 你又整d愛心健康活力餐比佢食, 就好快好番啦

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

冇睇呀!聽朝先有位睇醫生,而家全天候服侍佢,成日check體溫,又要敷頭同頸,又煲馬蹄水佢飲,keep住38.x度。

子爵府

原文章由 小天使Angel 於 08-3-13 20:19 發表

pat pat ?

大宅

原文章由 happykklam 於 08-3-13 20:26 發表

校長好好淫 唔會打pat pat架 做咩得妳一個呀?

又開夜呀

子爵府

原文章由 召藥師 於 08-3-13 20:25 發表
冇睇呀!聽朝先有位睇醫生,而家全天候服侍佢,成日check體溫,又要敷頭同頸,又煲馬蹄水佢飲,keep住38.x度。

d !

超級版主

原文章由 happykklam 於 08-3-13 08:28 PM 發表

呢個時候真係要睇緊d呀 辛苦妳喇!

好彩老公得閒,可能輪流睇住佢,唔係我就唔駛訓。

大宅

原文章由 召藥師 於 08-3-13 20:32 發表

你都要休息多d呀

大宅

原文章由 召藥師 於 08-3-13 20:32 發表

係呀,你要抖多d呀,sat仲要去搬油!

大宅

原文章由 happykklam 於 08-3-13 20:11 發表

我地心0相通麻 妳個豬扒飯好正bor 有有留俾我架 ?隻杯我起ikea買架~

我買咗有蓋的膠杯,好令嫁!
豬朳飯梗係冇預你啦,你今日咁happy。
冬甩咩味嫁?

大宅

原文章由 小天使Angel 於 08-3-13 20:19 發表

記住聽日喇!

子爵府

原文章由 syc204 於 08-3-13 20:40 發表

我買咗有蓋的膠杯,好令嫁!
豬朳飯梗係冇預你啦,你今日咁happy。
冬甩咩味嫁?

,d漿,,!

首頁

尾頁

跳至