潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

rolex 手錶去左原廠整左兩次, 都行行下唔行, 每日都帶成10小時或以上, 可以點解決 ?

民房

放o左佢...買過第二隻囉~

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我又從未發生咁樣喎 ~~

叫佢再整囉.......... 睇怕唔會 reject 你.......

有保証嘛 ~~ 你可以打佢問問先 .....
原文章由 Daisy媽咪 於 08-3-13 23:48 發表
rolex 手錶去左原廠整左兩次, 都行行下唔行, 每日都帶成10小時或以上, 可以點解決 ?

大宅

原文章由 鎰仔mama 於 08-3-18 14:49 發表
我又從未發生咁樣喎 ~~

叫佢再整囉.......... 睇怕唔會 reject 你.......

有保証嘛 ~~ 你可以打佢問問先 .....

佢當然肯整, 不過次次要特登去, 星期六又唔開, 唔通次次請假去咩 ! 如果整完又係停, 咪真係得個攪字!

至於換過一隻, 唔知依家trade in 或者舉值幾多錢!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁又係既, 你可以叫佢保証一定整好至攞, 唔通下次去又請假咩,

基本冇可能咁樣囉 ..........

講真, trade in 同舉, 一定冇一半錢....... 唔抵呀 ~~
原文章由 Daisy媽咪 於 08-3-19 13:56 發表

佢當然肯整, 不過次次要特登去, 星期六又唔開, 唔通次次請假去咩 ! 如果整完又係停, 咪真係得個攪字!

至於換過一隻, 唔知依家trade in 或者舉值幾多錢! ...

複式洋房

乜 Rolex 係香港有得 trade in 咩? 我知道係美國 Rolex 專門店,你可以攞隻舊款既 Rolex 去 trade in,然後買過隻新款既。

大宅

你試下搖十幾下先帶
可能好d
歡迎參觀我的個人網頁

首頁

尾頁

跳至