嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問港島東區邊度打水痘針比較平?

我想帶BB去打水痘針, 有冇人知港島東區邊度打比較平? 大約要幾多錢呢?

侯爵府

Re: 請問港島東區邊度打水痘針比較平?

我個仔二月打左水痘針, 個醫生收$500, 佢叫我周圍格吓價先至诀定打唔打, 佢好好人, 不過長氣左d, 但佢都係想我地清楚佢講嘅嘢. 佢成日叫我地覆疹都唔收錢, 當然如果唔需要再食藥. 有時如果藥唔多又會收平d. 佢係澳洲度做過兒科. 我好尊敬佢, 佢係SARS其間有一排無開門, 原來佢去左瑪麗幫手. 後來我問佢, 佢都無講比我知, 正係話佢果排仲忙過返工.
間疹所係筲箕灣, 你想知佢嘅資料,我可以PM 比你.

大宅

Super-Man,

麻煩你PM個醫生資料比我。

Thanks a lot

侯爵府

臭B,

check PM.

男爵府

Super-Man,

麻煩你PM個醫生資料比我。

Thanks a lot

複式洋房

Hi Super-Man,

唔該晒!你嘅回覆.
麻煩你 pm d資料比我. thanks a lot!!!

mic-cat

侯爵府

IwanMum , mic-cat,

check PM!

男爵府

super-man

Pls PM the doctor's details to me.

bb應該幾大先打水痘針?
打左有幾大機會係一定會唔出水痘呢?

侯爵府

Yk,
我有朋友個仔就一歲到已經打左, 我仔仔就兩歲先打. 醫生話打左都有機會出, 不過比無打果d就少d, 同埋就算出都無咁辛苦.

check PM!

首頁

尾頁

跳至