嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB出門牙,點解中間有la隙

出到一半,真係有la,點算?會唔會遲D出恆齒都係咁?
my lovely babies are ching ching and wing wing!

複式洋房

Re: BB出門牙,點解中間有la隙

個個bb都係咁架,我聽人講,話bb牙要生得疏d,第時先夠位出恆齒架!!所以唔使咁擔心呀!! :-P

別墅

我都贊同K.Kay, 我BB初初出門牙都好梳有條la, 不過當出多幾隻牙後就唔覺架啦!`
http://family.webshots.com/photo/2200566240103299971CYORnx

別墅

我以前和你一樣好擔心,因我BB初初出門牙都好梳有條la, 不過當牙仔出到咁上下時間,我小朋友現在2歲,而家都唔見左條la,姑娘都讚她的牙仔出得好靚,所以放心吧.

男爵府

環保接龍勳章

k.kay 寫道:
個個bb都係咁架,我聽人講,話bb牙要生得疏d,第時先夠位出恆齒架!!所以唔使咁擔心呀!! :-P

係呀..
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

複式洋房

原來係咁,嚇得我呀!唔該晒!
my lovely babies are ching ching and wing wing!

男爵府

環保接龍勳章

恆齒比乳齒大好多.. 如果乳齒生得密的話.. 將來換牙就有機會唔靚。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

子爵府

2018復活節勳章 環保接龍勳章 親子王國15週年勳章

哦!原來係咁,我以為自己個仔先係咁,原來個個BB都係一樣,咁就唔駛咁担心! :lol: :lol: :lol: :lol:
Happy Everyday      

子爵府

2018復活節勳章 環保接龍勳章 親子王國15週年勳章

哦!原來係咁,我以為自己個仔先係咁,原來個個BB都係一樣,咁就唔駛咁担心! :lol: :lol: :lol: :lol:
Happy Everyday      

首頁

尾頁

跳至