美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

脫毛?

有冇用過veet脫毛產品?是否容易用及乾淨?
我想脫手和腳,應用邊隻好?

Thank you!!

洋房

Re: 脫毛?

joymama,

我個人覺得 Veet o既脫毛蜜蠟唔算好. 之前用過 Veet o個隻滾筒暖蠟 (Veet 初初出, 勁賣電視廣告、用暖水興住o個隻,o依家好似唔多見), 用得好論盡, 唔算好乾淨, 同埋唔襟用.

我比較鍾意用另一隻西班牙牌子o既脫毛用品(滾筒暖蠟 & 蠟紙). 第一次自己o係屋企脫毛已經用佢, 試過變心用 Veet, 最後都係重投呢隻西班牙牌子o既懷抱. (好似賣廣告 )
請多多包涵 & 指教 :mrgreen:

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我用開cream個款脫腳毛,查完cream 5-10分鐘後用嘢刮,都幾乾淨。

子爵府

我用拔毛機架!

我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

禁止訪問

複式洋房

用呢d唔會永久架. 上次有媽咪介紹我去間美容院做laser脫毛, 做左1次好似真係幼左好多.

複式洋房

honda :
貴唔貴呀?痛唔痛架??
要做幾多次先至唔會再生番出黎架?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

honda,
我都想知呀!pls PM the info to me. thanks.
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都做緊喎!你係邊間做架?我個course包四次,保一年,佢哋話四次之後就可以永久,我而家做咗兩次,今個月尾做埋第三次,我做underarm,而家都未有生翻出嚟。

honda 寫道:
用呢d唔會永久架. 上次有媽咪介紹我去間美容院做laser脫毛, 做左1次好似真係幼左好多.

民房

我都想知呀!pls PM to me. thanks!

首頁

尾頁

跳至