美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

代言人

我依家好煩,因為有一間減肥公司搵我做代言人,但係要出鏡,好矛盾,因為我真係好需要減肥(要減70磅),依家可以免費係好難得既機會,我真係唔知點算,各位媽咪可否比

複式洋房

Re: 代言人

KenHim

我想問下如果做代言人係咪唔駛自己出錢? 間公司係咪會免費幫你減肥? 如果係限期內都減唔到佢地的磅數, 咁駛唔駛賠返錢比間公司?

如果係免費的話, 而你又覺得自己好需要減肥, 我覺得佢地幫到你減, 減完之後咁靚, 你都唔怕上鏡比人見下你個靚樣啦.

伯爵府

完全唔洗比錢,主要係佢地幫我body check,認為我係可以減倒就ok,冇特別話限期,因為佢話今年減,就出年出鏡。

子爵府

我都覺得你應該去!
就算你出鏡,都唔怕喎!
佢地會幫你整到好索,甘又點會俾人笑喎?
同埋又唔係叫你唔著衫!

我都問過我老公,問如果我去做代言人好唔好?
佢話擧腳讚成添!唔駛錢可以幫你減,米去減!
問心如果要自己攞甘多錢出黎減,就一定唔會啦!
如果有,真係不防一試!

我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

洋房

KenHim,

多口問句, 妳其實係唔係擔心「減肥前」o個張相影得唔好睇?

我咁問, 係因為有時我都會發o下夢, 有妳咁好彩, 可以免費減肥, 不過我估如果真係, 我都會有內心掙扎, 主要係o個張「減肥前」o既相!

不過如果妳身邊o既人都贊成、支持o既話, 一於去馬喇! 因為到出鏡o個陣, 妳已經係一個窈窕o既靚女, 唔需要介懷o個張肥相.
請多多包涵 & 指教 :mrgreen:

版主

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你係唔係擔心出鏡唔知會著咩衫,會唔會好少布?
如果你係擔心呢點,咁你簽既時候就要講清楚你既底線

民房

如果有機會我都好想做代言人呀!而且最好係可以兩公婆一齊去就重好,因為我大左肚後肥左好多,我老公本來就係一隻肥豬,所以我覺得有機會令自己靚o的點解唔去試下呢﹖ :-P

大宅

嘩!係我就'lug'飯應la,重駛考慮gei,
你唔做就掉出來益我地la,大把人搶住做。
Elina

別墅

me 2 ae..
after i born bb was very fat too..
and my husband also is a pig:-P

Bulu媽咪 寫道:
如果有機會我都好想做代言人呀!而且最好係可以兩公婆一齊去就重好,因為我大左肚後肥左好多,我老公本來就係一隻肥豬,所以我覺得有機會令自己靚o的點解唔去試下呢﹖ :-P

大宅

最更要一定有時間做機,同埋跟足營養師吩咐做,你做足心理準備,就一定要去馬,因為很多人想做都無機會呀!

男爵府

最緊要係你老公支持.............
當然去啦!免費呀!有幾多人想都想唔到,比咗錢都得個吉!
佢叫得你做代言人,就一定會幫你減到啦!勁正!

大宅

azure 寫道:
KenHim,

多口問句, 妳其實係唔係擔心「減肥前」o個張相影得唔好睇?

我咁問, 係因為有時我都會發o下夢, 有妳咁好彩, 可以免費減肥, 不過我估如果真係, 我都會有內心掙扎, 主要係o個張「減肥前」o既相!

不過如果妳身邊o既人都贊成、支持o既話, 一於去馬喇! 因為到出鏡o個陣, 妳已經係一個窈窕o既靚女, 唔需要介懷o個張肥相.

有d減肥公司仲唔止係張相,有d咪會同個"事主"拍段短片,用佢把聲旁白一下佢肥個陣有咩唔方便呀,又點樣暴飲暴食呀,著晒d超細碼衫響度行街...營造到之前真係肥得好緊要咁...我覺得呢樣最難過自己個關囉....
不過唔使錢減肥,又可以靚靚咁,無所謂啦!

This is Blythe~~~~~ [img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid106/peb3d24df3abafa538e08eaa01e1ab5cd/f96dbd55.jpg[/img]

伯爵府

我老公直頭舉腳贊成啦,因為佢係好關心我既健康,其實我都覺得自己好多餘,呢個真係大好機會。而且間公司之前已經有好多成功例子,例如;欣宜,所以我都諗住去馬。

子爵府

KenHim:

最緊要係老公都贊成你!
你無謂再諗啦!

係呢?你又點會可以搵人做代言人?
下次再有機會,不防話俾我地d姊妹知!
益下我地d姊妹都好!
因為我知道有好多人都恨架!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

大宅

做啦
有機會我都想試下.....
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

複式洋房

我都想做,但我好似成世人都冇咁好彩 :-( :-(

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至