自由報料

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

第一次亞馬遜,用USA direct,都係買下啲衫同小朋友玩具,共重15磅話計體積收我45磅錢要千幾蚊,香港買都無禁貴當交學費大家小心

chinglaambb    發表於 14-11-26 10:23
ha-ppyday    發表於 14-11-12 08:46

公爵府

回覆:第一次用美國集運就中招

鄧你難過,唯有下次小心啲

男爵府

回覆:SiuKitMaMa 的帖子

即重就十五磅但伛地係用休积計对嘛?

子爵府

引用:第一次亞馬遜,用USA direct,都係買下啲衫

原帖由 SiuKitMaMa 於 14-11-07 發表
第一次亞馬遜,用USA direct,都係買下啲衫同小朋友玩具,共重15磅話計體積收我45磅錢要千幾蚊,香港買都無 ...
分開寄好d

子爵府

我用過呢間好正常,冇咁嘅問題

joyce02    發表於 14-11-12 12:15
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

別墅

空郵計紙盒size 架喎,係咪個紙盒勁大呀?

伯爵府

畀面勳章

引用:第一次亞馬遜,用USA+direct,都係買下啲衫

第一次亞馬遜,用USA direct,都係買下啲衫同小朋友玩具,共重15磅話計體積收我45磅錢要千幾蚊,香港買都無 ...
樓主,你聯絡番個負責人啦!人地響facebook出左post~

大宅

回覆:littlecuitegirl 的帖子

ok thank you so much

子爵府

我都覺得佢比較貴,用過一次無再用

大宅

回覆:e160orange 的帖子

算啦唔通我聯絡佢會平返比我咩唯有當交學費啦,重申我唔係打手,係真正用家,做打手就去開新account架喇,希望之後打算用嘅jm,真係check清楚件貨幾大幾重有決定運送處理

wcpcelia    發表於 14-11-12 15:05

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

引用:算啦唔通我聯絡佢會平返比我咩唯有當交學費

算啦唔通我聯絡佢會平返比我咩唯有當交學費啦,重申我唔係打手,係真正用家,做打手就去開新 ...
usa direct收幾錢?最平係佢??

今晚又OT!!!!

大宅

回覆:bastet 的帖子

每件貨重量計首磅$34,續重$24,如果計體積就長x闊x高/6000x2.2046,同一件貨兩個計法,邊個貴啲就計嗰個費用,今次中左招,唔會再用喇,揾過第二間,請問誰人有好介紹,歡迎pm,thank you so much

水晶宮

我見有啲集運只收重不計體積 樓主搵下

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

大宅

引用:第一次亞馬遜,用USA direct,都係買下啲衫

有d係計實際重量…樓主要小心選擇

大宅

引用:我見有啲集運只收重不計體積 樓主搵下

原帖由 蕃茄薯仔湯 於 14-11-07 發表
我見有啲集運只收重不計體積 樓主搵下
would u plz pm me what is the shop name plz

大宅

回覆:SiuKitMaMa 的帖子

有一間自取幾平,2.5 美金一磅,不過要兩磅起,同埋要去觀塘既工廠大廈拎,離地鐵站都幾遠,仲要copy証明文件, 樓主你上網爬下文就會見到間公司名,仲有詳細收費,我第一次集運都係用你講果間U 字集運買鞋,運費超晒預算,宜家試緊第三間集運,如果黎緊呢間ok, 就唔使山長水遠拎件了

男爵府

畀面勳章

珍珠宮

千幾蚊運費,真係巧貴

男爵府

有時集運真係無辦法預算,因為賣家有時發神經用好大既盒裝俾你,我都試過收到賣用大1倍既盒,好彩果次我係用代購服務,只收我貨價 x 18, 計過同我自己買+代運條數差不多

你唯有下次揀repack,或者再搵吓第二間

大宅

回覆:wanzz 的帖子

一定會揾過第二間,今次當交學費,亦都會單聲身邊人小心,唔該哂各位嘅建議

首頁
12345...9

尾頁

跳至