美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我終於搵到一隻好work既美白產品

我以前用過skii,suissie progamme同埋貴妃。雖然效果都算顯注。但維持得唔耐。一停d皮膚就黃番。
我最近試左一支美國牌子,叫sense。
大家有冇試過呀。請分享下!

大宅

好媽媽勳章

Re: 我終於搵到一隻好work既美白產品

我都用過,好似係傳銷黎ga,不過都幾好用,我之前買左成set都係千幾蚊,係朋友幫我買,但又唔覺白左,不過用完d皮膚就滑左,我而家都有keep住用。

複式洋房

減淡雀斑方面又如何? 對身體會否有害?

大宅

sammili,
係呀,白左滑左。少左好多暗粒同暗瘡印!
乜原來係傳銷黎嫁?唔怪之得啦,我有個新朋友介紹呢條line俾我,我無買晒,淨係買左個洗面,磨沙,面膜同精華。都係6百零蚊。佢話計我6折左右喎!
唔知你朋友會唔會賣得平過我朋友呢?因為我想買埋個日間防晒同晚霜。你如果搵開佢順便幫我問下呀~麻煩晒~~~ :-P

大宅

kermit,
sorry呀呢樣唔清楚。佢主要既selling point係細胞更新多過美白。但我覺得功效幾快幾好!
應該對身體無害既,因為佢係植物提練。

大宅

好媽媽勳章

tictacorange,
我可幫你問下,幾多折就唔知,佢話係計我會員價,我之前買(年幾前)全set around $1700,有洗面,磨沙,面膜,精華,eye cream,day cream,night cream,都好抵,因全部都算大支,唔係細細支,以我所知呢間野仲有出d健康食品,不過我未試過。
我問完pm你la

大宅

sammili,
好呀,麻煩晒你!
本來我上次都想買既。但係一來我之前果d日/夜霜未用完,二來呢隻又係新野,所以唔敢試咁多住。因為買咁多我驚唔岩用就會"side"啦!
我今日起身,發現又白左滑左喎。d皮膚好似脹番少少咁。無咁乾同謝!等我俾d心機keep住用下先!

伯爵府

我想問吓邊度可以買呀???
係唔係一定要朋友買嫁????
tkz~~

複式洋房

我都想知, 可以pm張pricelist給我好嗎?我是混合性有少少敏感皮膚, 可以用嗎? thanks

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

tictacorange,
我個friend剛不在HK,過幾日等佢返黎我先問佢再pm你啦!

奀豬mami~~,
我只知間公司係在銅鑼灣,因係傳銷所以唔係門市鋪頭,係要入左會先可以買,所以我都係叫朋友買,但好似唔知買滿幾多錢就可以自動入會。

HairPlace,
我過幾日先pm個pricelist比你啦,因我個friend剛不在HK,我都係混合皮膚偏油,覺得ok wor,用完好爽好滑。

複式洋房

我用咗兩星期fancl激白, 一d效都無, 仲有四支美白精華係道, 請問有無人要, 八折都好,無謂見到心痛, 有興趣請pm我。

伯爵府

唔該哂,sammili

大宅

sammili

我都好想知, 可以pm張pricelist給我好嗎? thank you.

複式洋房

sammili,

我都想知, 可以pm張pricelist給我好嗎

eirene

複式洋房

Pls email to [email protected]

Thank you

民房

sammili,
pls also pm me.
thanks

大宅

醒目開學勳章

sammili,

pls also pm me.
many many thanks!

大宅

好媽媽勳章

to all mum,
已pm了price list, pls check!

大宅

sammili,
我睇左個pm啦。
我知道果個應該係原價黎既。咁你朋友賣俾你幾多折呀?
我果個朋友就自己開美容院既。可能佢無乜點賺我錢。因為佢賣俾我全部都係6折左右。
如果你買開係呢個價錢既,你下一set再買我幫你囉呀。慳番d錢買下bb衫都好呀~~~
另外,我都覺得佢個洗面,磨沙,精華同mask都好好用。洗面就不含皂同埋深層清潔,可以落埋妝。唔會敏感。磨沙就用稻米,唔似其他既用粗沙,貝殼等等...整傷d皮膚!因為我d皮膚本身好敏感,d皮又薄。再加埋個精華同mask。d皮膚真係改善左好多。
另外我又用左雪完美既去痘精華打底,唔知關邊樣事呢?
不過老實講,我用佢隻mask就真係用得好勤力,一個星期做3次。同埋我好鍾意佢d味。你有冇覺得佢成條line都好香呀?尤其是d芒果油同埋牛油果味。好正呀~~~
係呢,你用左幾耐呀?我諗我短期內都唔會轉嫁啦。我今朝起身,洗完面。未搽野之前呢,摸下塊面滑到冼手呀~~~

首頁

尾頁

跳至