婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

產後檢查完先發現有條線走咗出來

過咗產後檢查先發現有條線走咗出來, 我應該去健康院, 普通科e生 or 婦產科e生?? :-x :-x 都唔明上個禮去做產後檢查都check唔到.
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

伯爵府

Re: 產後檢查完先發現有條線走咗出來

請問係咩線黎尼?是否在肚皮上的肚臍位置上一條線尼?

我在陀bb前直至生後大約一年才這條線才褪。
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

男爵府

我都試過o係下面有條線走咗出來,我當時模到係由個傷口走擊黎,應該係縫針後o既線黎架,我果時就自己剪左去就算,如果你怕就去健康院問下喇。
鎮浩小天地 As at 2004-04-26 梁鎮浩 - Iain LEUNG , 伊利沙伯醫院出世 2003-08-08 - 9 lb 7oz 2004-08-08 - 22 lb 2005-08-08 - 25 lb 13 oz

子爵府

Me too ,I have 3 條線走咗出來 and I asked my doctor she said it's good if the 線走咗出來. So , don't need to worry.

我個寶貝仔係屎撈B

大宅

唔使太驚!應該係軟線嚟架!会在產後6至8星期溶,溶唔哂就自動甩出。

複式洋房

Totoro :

我產後都發現下面有條線走咗出來, 當時健康院緊急幫我處理, 醫生話軟線溶得唔好, 所以條線走咗出來, 她說千萬不可自行剪線, 另我的傷口會埋得唔靚. :-(

首頁

尾頁

跳至