懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊到照4D?

我依家32weeks,朋友叫我去照4D,請問邊到有得照,同埋幾多錢呀?

別墅

Re: 邊到照4D?

曾祥風醫生
尖沙咀白加士街,2-8號,

洋房

HI,
Dr. 尹鎮偉, 28773280
st. George building
Central

子爵府

Dr. 尹鎮偉 is very good.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

我個寶貝仔係屎撈B

大宅

係呀
我星期6去左曾醫生度照4D
幾好呀
但BB怕羞, 背住鏡頭點都唔亮相..

盛惠500蚊, 有2張4D PRINTOUT (A4 SIZE), 有2張2D的.

大宅

小白427:

照4D係咪真係清楚好多呀?? bb唔望鏡頭咁咪乜都睇唔到囉? 如果要睇係咪book之前要同佢講明話要照4D呀??

[size=large]凱澄 6月24日 出世喇!!凱盈 3月17日出世喇!!

禁止訪問

複式洋房

唔好意思!題外問.在曾祥風醫生第一次做4D,除咗可錄影、有張相之外,可唔可叫曾醫生填form攞奶粉呢?thanks!

複式洋房

up

大宅

yoky.. 係呀, 乜都睇唔到, 因為佢個背"得"住我地, 曾醫生搖醒佢, 佢都係則番少少身, 但起碼睇到面孔5官健全同似我 (但個位太則, 實在我唔識睇, 只係dr tsang講). 更肯定係女孩子, 身體一切ok. 另做booking時可以話想照4d, 因為姑娘話, 如果未到週數曾醫生未必照4d的. 但佢話30週以上就會照.

sara, 我去到診所時, 姑娘俾左d bb會的form我填, 唔知你意思係咪呢d呢? 如果唔係的話, 我就唔知dr tsang會唔會簽form. 另佢有冇錄影呢, 我就冇 (因為我地覺得唔太重要.. hee), 或者你可以打去詳細問下..

:-P :-P :-P :-P :-P

禁止訪問

複式洋房

thanks!小白427.

大宅

小白427:

唔該晒你呀!!
[size=large]凱澄 6月24日 出世喇!!凱盈 3月17日出世喇!!

洋房

知唔知Dr.Tsang晚上6:30後有沒有得照4D.
Nicole:2004年6月4日出世 重3.44kg 是個足月BB.

大宅

想問在曾詳風醫生照4D係$500.00, 另外問尹鎮偉要$1,500.00
價錢相差成一仟元, 請問有咩野唔同?

別墅

maggie5902,
重有選擇!陳世樂醫生在中環開了新診所,部靚機又新又正可照4D、甚至5D(不同收費),非常清楚!佢早兩個月幫惠氏主持了一個介紹4D超聲波講座,當日登記有discount

珍珠宮

醒目開學勳章

lalalam
何謂 5D?? 同 4D 有乜分別?
$1000 呢個價 discount 咗未?

男爵府

我依家23週,我都想照4d呀,但我知要遲d先照得,唯有等下啦!我另外知一個醫生有得照,佢收費$580蚊,你地可打電話問下先 Tel:27700337,恆豐中心18樓1801室,我都未睇過呢個醫生,佢2d既收費都幾貴,要$800蚊

大宅

睛靈勳章

vic-wing :

我岩岩照左, 係中環中建大廈3樓 蔡明茵醫生,
佢好好人,我個BB吾知係吾係怕醜,吾望鏡頭,所以影吾到,依家醫生約我2星期後再照,吾收$, 紀老實 !
佢收 $1200, 有相片及CD

別墅

Chili,
Sorry,可能我攪錯!?最普遍仍是照2D,3D,4D,記得醫生跟我提及5D時,我也很詫異,現在致電問姑娘卻說沒有!

我進一步詢問凊楚walk in 照4D$1000,診金$200。
有discount 就收$800連CD及照片!
新診所有掛牆大型幕在床前,比傳統側身看更清楚舒服。
Dr.Chan每位客人都預30mins,所以唔駛book 完上到診所仍等1-2 hours, 診所雖小但高雅,我就覺得睇佢很舒服很好!

原來中環價係貴D,我同事也在中環看,那女醫生沒有超聲波儀器,都收$8xx診金,需要照ultra sound就叫她到化驗所照完再去見她,兩邊收費當然過千,咁都仍然做得住!奇怪!

:-P

順帶一提!姑娘話最好照4D係27週至31週,週數太大胎水少,照得無咁凊楚,唔知係唔係?!

首頁

尾頁

跳至