母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

別墅

Help!好想喊……痛死我,努力泵希望鬆返乳腺都唔得,係咪要睇醫生?仲發燒左兩日

複式洋房

回覆:Help!!泵左10個月奶,想話減一次泵就塞左,發緊燒,點算

我果陣都係咁,睇完醫生食埋藥叫做好d, 最後老公去買通乳寶比我,真係好好多!之後一feel 到佢想塞就食

禁止訪問

回覆:legcheung 的帖子

大宅

引用:我果陣都係咁,睇完醫生食埋藥叫做好d, 最

原帖由 tanghungbb 於 14-11-10 發表
我果陣都係咁,睇完醫生食埋藥叫做好d, 最後老公去買通乳寶比我,真係好好多!之後一feel 到佢想塞就食

...
通乳寶邊度有得買?咩樣架?

別墅

引用:Quote:原帖由+tanghungbb+於+14-11-10+發表

原帖由 babybbchu 於 14-11-10 發表
我都想買,邊度有得買?

複式洋房

引用:Quote:原帖由 tanghungbb 於 14-11-10 發表

原帖由 babybbchu 於 14-11-10 發表
我都想買,我禽朝發現右胸好痛,跟住仲發燒。之後泵左幾次,係鬆咗,但仲有d痛

[quote] 5果健康湯,希望你鐘意啦 & my other recipes. Enjoy!多多指教:-P!!!! :http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=68508&forum=22&2]Click here for my recipes

男爵府

BK Milk勳章

美國 WishGarden Happy Ducts 通乳寶 4 oz (全天然草本製造)

上網查!好多人都係買呢隻!

複式洋房

回覆:Help!!泵左10個月奶,想話減一次泵就塞左,發緊燒,點算

mamabbbshop, 地鋪喺尖沙咀,上網search 就有!

別墅

最後我朋友幫我買左,食左兩日再加長泵,終於攪掂 不過好難食……

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊