育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問啱啱識行嘅bb應該買咩鞋俾佢著呢?

囡囡就嚟一歲,宜家好鍾意落地周圍行(有大人拖住),平時喺屋企佢係赤腳嘅,咁如果囡囡識自己行應該買咩鞋俾佢著呢?

大宅

Re: 請問啱啱識行嘅bb應該買咩鞋俾佢著呢?

我買日本學行鞋, $299-hkd
有其他媽咪就推介combi

大宅

咁請問學行鞋喺邊度買?
如果nike or addidas 嘅軟底bb波鞋得唔得?

大宅

mrs tang....hello~~
i want to know to....... i'd just found one of the shop call ''footstop'' where's in central, i saw their info. from ''parent'' mazagine, it seems quite good and many different type of kid's shoes, i'll go to take a look later, after i looklook, tell u later ar......

民房

Mothercare有些BB鞋好適合學行BB著, 軟底兼有防滑膠粒.
不過醫生話如果係安全情況下, 赤脚是最好的

大宅

MeiLuiMaMe,
hi~~hi~~,乜喺central咁遠呀,我呢d鄉下妹好少出"城"架,咁就拜託你去looklook喇,等你消息,thx~~

大宅

may i know the address of "footdtop"?? thanks~
>>>>>????

大宅

豆豆331,
thx for your apply
我喺屋企都係俾囡囡赤腳架,不過我諗定佢識行之後如果出街咁就要買對好d嘅鞋,等佢唔會行壞對腳吖嘛

首頁

尾頁

跳至