嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

歐美品牌童裝 換季開倉大特賣

小 朋 友 長 得 快 , 轉 眼 間 上 年 的 衫 仔 經 已 不 合 身 , 家 長 要 不 時 為 孩 子 換 新 衣 裳 , 花 費 可 不 少 呢 。 正 值 轉 季 , 小 記 為 大 家 搜 尋 到 一 間 主 要 售 賣 歐 美 品 牌 的 童 裝 特 價 場 , 不 但 款 式 靚 , 色 彩 、 圖 案 也 很 豐 富 鮮 明 , 最 重 要 是 價 錢 平 , 各 位 家 長 不 要 錯 過 喇 !
開 倉 資 料
Baby Outlet

開 倉 日 期 : 即 日 起 至 4 月 30 日

營 業 時 間 : 11:30am~7:00pm

地     址 : 銅 鑼 灣 糖 街 1~13 號 銅 鑼 灣 商 業 大 廈 6 樓 602B 室

付 款 方 式 : 現 金

查 詢 電 話 : 2890 4110

我個寶貝仔係屎撈B

別墅

虎到金來勳章

Re: 歐美品牌童裝 換季開倉大特賣

有無六個月bb的衫仔 ? 價 錢 大 約 多少?

子爵府

I don't know , I didn't go today.I just read from the newspaper. :-(
我個寶貝仔係屎撈B

大宅

請問有冇媽咪去過?
可否報下料呢?thx

ありがとう!!!

別墅

不去也吧 :-(

大宅

hi milmilip.
why 不去也吧,你是否去過?覺得好唔din 呀?講下啦!
thx
ありがとう!!!

洋房

我就去過觀塘個間,同一公司來,真係唔好去呀,地方又細又無咩款,個所謂outlet,係一間細細公司,最主要係唔係好平

別墅

bbkiki1991:
唔平,又冇乜款,地方又細

大宅

hello milmilip.
多謝你的報料,咁我唔使去lu.
ありがとう!!!

首頁

尾頁

跳至