心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

我好慚愧

好慚愧, 個女今日原來開始放復活節假期, 我竟然唔知, 因為我尋晚唔記得睇佢本手冊, 仲要係姐姐帶左佢返學先至知道原來今日開始放假.......唉, 好慚愧, 都唔知點做亞媽架, 真係無用同埋不知所謂.......好慚愧, 好慚愧....... :-(

別墅

Re: 我好慚愧

florence,
唔好咁自責啦!一時大慒唔記得左姐,
人誰無過,我有時連亞B食左奶未,換左片未都唔記得,
我都未覺慚愧,又點到你呢~ :-P

p.s:我個名同你一樣,Florence~

子爵府

唔好咁話自己啦...查實你呢樣野... :-P 我試過好多次~!一見到間學校閂咗閘...嗰吓兩母子既睡眼惺忪既樣即時出哂嚟~! 真係唔帶副超遮醜都唔得!你都好啦,至少係姐姐湊番學,我就要親自湊個仔番學~!一朝早八點起身又摸門釘,真苦!

大宅

祉翱媽咪 ,

哈哈, 甘你又幾大慒喎 ~~~~

別墅

florence,
哈...所以我老公成日話我架,
有次餵完奶,我去洗奶樽,
出到黎以為放左個仔落床,
後來,bb喊先知原來佢係bb車道~
從此以後,我老公就驚左我啦..... :-P

子爵府

祉翱媽咪 寫道:
florence,
哈...所以我老公成日話我架,
有次餵完奶,我去洗奶樽,
出到黎以為放左個仔落床,
後來,bb喊先知原來佢係bb車道~
從此以後,我老公就驚左我啦..... :-P

祉翱媽咪,你真係好堅喎~~~!! :-P :-P :-P

別墅

bandband,
哈哈...我屋企特別我老公,
佢地係絕對唔會比我單獨同個仔出街,
佢地驚我會唔記得拎個仔返屋企,
依家出親街都有保鑣(屋企人)睇緊我,
佢地已經當左我係危險人物.......

子爵府

祉翱媽咪 寫道:
bandband,

又會咁既??? :-P 反而我會好驚青,出街一定拖實個仔!我諗就係咁,我老公好放心!!! :-P :-P :-P

民房

由 祉翱媽咪 於 2004-04-06 15:18:59
bandband,

男爵府

我都試過啦!我個仔要搭校車,我同個仔企係條街到等o左半個鐘,我打返學又冇人聽,都唔知走定唔走好,之後打電話去問人先知仔仔o個日唔駛返學!
直明月耀安
極星輝照長

男爵府

唔使慚愧喎!因為我都試過,不過我重要係老點左我老公帶個囝返學,返到學校門口點解會無人呢?后來撞到個老師,個老師話今日係學校教師研討會喎,先知原來唔使返學,我老公咪返到屋企係咁鬥我囉!

首頁

尾頁

跳至