心聲留言

跳至

首頁

尾頁

民房

del.

del.

子爵府

Re: 媽媽會所好多嗌交麻煩人

其實你去邊度討論,只要係多女人實會多交嗌架喇,講真,BK咪少囉!你去吓SHE.COM度睇或者試吓發言,同人嘈/俾人小既一定有你份~!如果真係覺得煩又想投訴,你可以PM 該版版主/ALONE/大臣反映吓,佢地會跟進!

民房

由 jjkkk 於 2004-04-06 15:14:32

我無入媽媽會所, 以前曾睇過佢地好多嗌交, eg 有媽媽去人屋企偷咗嘢, 有媽咪同開版媽咪argue駁火, 又有見過幾個媽咪針對一個媽咪, 幾個人亙'吋'幾個人, 又有聽聞幾個媽咪去babyhouse影相, 最後因為爭師父益咬收場, 又睇過有些因為話自己個bb靚又被人話佢, 有d講咗三級嘢被人話又駁火, 有 d 又話人地簽名相太大, 有d又話人係度晒度晒有錢, 其實想問吓媽媽會所是否好多是非, 分黨分派, 是非多多, 我成日都想入去講吓嘢, 但又怕咗d惡媽咪 ?

:-( :-( :-(

男爵府

好媽媽勳章

乜媽媽會所都會架咩? 都已經各有地盤, 各自各精彩架啦喎, 去得埋同一個 TOPIC o既都應該係自己友啦,都會狗咬狗骨架咩? 唔怪之得係外邊其他都討論區會嗌交當食飯啦, 原來係習以為常, 去到邊嗌到邊架! 哈哈!

:-P :-P :-P

伯爵府

既然大家有緣入得尼個網,又可以自由發表自己的意見,又能夠有緣認識多d媽咪又能夠成為好朋友既話,是一種福份,但緣大家和平共處吧!
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

見到咪唔好搭訕或路過就算囉 !
我直頭無入過去睇呀 !

大宅

一家人都會有吾同意見啦!
又何況BK咁大家庭呢!

子爵府

melvinma 寫道:
又何況BK咁大家庭呢!

完全同意!

大宅

畀面勳章

講真, 有時我都想搭兩句咀, 但有時見到已經分晒派就真係唔敢囉.

複式洋房

豆豆331 寫道:
見到咪唔好搭訕或路過就算囉 !
我直頭無入過去睇呀 !

Same Same to me la,

有時只係留o下言, 報o下我個仔幾多歲, 都無物人理我, o甘佢o地講o的topic 我又無物興趣, 所以好少入去。

大宅

好彩2003年10月媽媽會唔係咁∼

我地10月媽媽會d媽媽,大家都和平同和睦架﹗而且每次攪聚會,大家都會好期待果日o既來臨...

希望大家會響bk搵到一班志同道合o既媽媽朋友啦﹗

珍珠宮

我地2004年2月嘅媽媽唔會嫁,個都好啱傾,因大家陀bb同生嘅曰子都相近,你可以試下發表,可能會好歡迎你呢?你唔試過又點知呢!!!!!!
[img[img]

男爵府

2019新春慶豚圓

我試過開咗個topic問野,點知攪到幾個媽咪鬧晒交,我真係覺得唔好意思,後來我同佢地講唔好咁,仲叫佢地以後唔好係果個topic留言,但佢地唔理繼續鬧我都好無奈.
豈能盡如人意,但求無愧於心......

男爵府

又何況BK咁大家庭呢!

可能各持已見掛

複式洋房

jjkkk,
首先,我很奇怪,你發表數甘低,又知道以前發生的事,雖然,我都不太多,但,我都很多時上來看一看(由 mybaby 至今),所以,你的居心可在? Who a u?

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

又何況BK咁大家庭呢!

係囉.. 完全同意.. 不過我地02年10月媽咪都好融洽家..正如03年10 及04年2月媽咪會咁.. 我地次次攪Gathering都好開心....

亦正如曲曲話呢度係一個社會既縮影.. 有好人同壞人既..
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

民房

NNBBB,

我唔係好同意你咁講JJKKK, 發表遍數少唔代表佢唔了解BK情況架! 你都識講你都好多時上來看一看, 呢度唔少呢的媽咪, 我覺得佢都係有感而發, 有咩居心呢? 你咁講又好易遼交嗌lu, 我有的野好唔明, 呢度的人成日問人係邊個, 呢度要註冊入黎架, 個個都有名, 仲要問who ar u?

由 NNBBB 於 2004-04-13 00:17:54
jjkkk,
首先,我很奇怪,你發表數甘低,又知道以前發生的事,雖然,我都不太多,但,我都很多時上來看一看(由 mybaby 至今),所以,你的居心可在? Who a u?

男爵府

yes ,me too .it's very...............very 恐怖 ,like market ka. :-P

首頁

尾頁

跳至