興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

民房

sony p1

我哥有部sony p1,舊唔舊款,仲有冇人用

公爵府

畀面勳章

Re: sony p1

女女出世時, 我老公買左p1, 講真, 個款好好, 不過movie方面就好差, 尤其是在室內, 並且d 電好快用完, 現在老公買左cannon a80, movie好好, 有成3分鐘, 並且在室內都看得好清楚. 不過, 我有時都會用番p1, 因為p1拍照都好好. 只是movie不好.

大宅

我宜家都仲用緊p1幫囡囡影相,不過電池真係唔耐用,兩舊電充都充唔到,買一舊新電又貴。如果部機唔係我家姐買落,我自己一早換新款了。

公爵府

畀面勳章

美維:我先頭d 义電真的好快用完, 不夠1小時就玩完, 之後老公買左個义電器及買多一粒電, 就好d. 直至有次看報紙話去song可以免費check機, 我未上去比部機佢check, 點知佢幫我換左二粒電(新的), 所以現在d 電用好耐了. 不過我好少人la, 也許我是個負新忘舊的人

大宅

我都拎去check 左,換左新火牛同電,舊電真係耐用左,過幾日我將其餘3舊電都拎去換新。
christina 寫道:
美維:我先頭d 义電真的好快用完, 不夠1小時就玩完, 之後老公買左個义電器及買多一粒電, 就好d. 直至有次看報紙話去song可以免費check機, 我未上去比部機佢check, 點知佢幫我換左二粒電(新的), 所以現在d 電用好耐了. 不過我好少人la, 也許我是個負新忘舊的人

首頁

尾頁

跳至