影視娛樂

跳至

首頁
12345...61

尾頁

大宅

「匹諾曹」李鐘碩,頭頂獅子頭變身「土包子」..公開首張劇照
STAR N自 金惠仁 | STAR N – 2014年10月30日週四香港時間下午5:30
推薦
「匹諾曹」李鐘碩,頭頂獅子頭變身「土包子」..公開首張劇照
「匹諾曹」李鐘碩完美變身「土包子」。

將於11月12日首播的SBS水木劇「匹諾曹」方面,於30日將劇中飾演崔達普的李鐘碩,在拍攝現場的劇照公開了。

之前,李鐘碩公開在「匹諾曹」中,將會飾演崔達普,並且會展現不同的變身。在劇中李鐘碩飾演的崔達普,是一位隱藏著特殊才能的社會部記者,之前他曾是一位計程車司機,並且在同年的時候,由於一場悲劇,導致他失去了自己的父母,是一位抹去過往生活的人物。

在被公開的照片中,崔達普在一個名叫「鄉里島(音譯)」的地方度過了年幼時期,李鐘碩頂著獅子頭,穿著膠鞋,並且將校褲的褲腳卷起來,十足一位「土包子」的形象,受到了大眾的關注。

還有,在如此充滿鄉土氣息的形象下,他依然擁有著一對「發光發亮的眼睛」,他將手臂放在書桌上當枕頭,頭靠在手臂上趴著的樣子,充滿純粹的魅力。

更為重要的是,李鐘碩此次的形象,與之前所公開的歷練形象有著180度的轉變,如此「土包子」在成為社會部記者之前,將會發生怎樣的故事,讓觀眾們非常好奇。

特別是,李鐘碩在打造自己出演的崔達普「土包子」造型時,親自給出了意見,並且準備了道具等。

所屬公司表示,「李鐘碩常常會給出意見,並且一起挑選獅子頭的造型,在細節方面非常用心。李鐘碩為了在現場能夠將「達普」的形象展現出來,親自將校服的褲子卷起來」。

「匹諾曹」製作公司方面表示,「李鐘碩對自己出演的「達普」角色充滿著感情,在現場他比任何人都要努力的加入拍攝」,「李鐘碩將會在「匹諾曹」中,展現各種各樣的魅力,希望大家可以多多關注李鐘碩的變身以及電視劇「匹諾曹」」。

另外,李鐘碩-朴信惠-金英光-李侑菲主演的「匹諾曹」,是一部青春成長浪漫史,將於11月12日首播。

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:匹諾曹:李仲碩、朴信惠

睇左兩集,幾好睇,會繼續睇。但真係吾鐘意朴信惠

大宅

我都連追兩日,朴小姐好似老成過李鍾碩。 另外,請問邊度可以睇番李的電影? 例如速水花美男和xx2013, 千尋找不到,謝謝你們

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

但朴係呢套劇好似靚咗....

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

睇咗,覺得唔錯,會追落去,講傳媒操守,遇著e加佔中感受特別深,不過朴信惠好似麻麻哋,演得頗浮誇

大宅

畀面勳章

引用:但朴係呢套劇好似靚咗....

原帖由 ccng888 於 14-11-15 發表
我都覺得,靚左

大宅

引用:Quote:原帖由 ccng888 於 14-11-15 發表但

原帖由 rainfung 於 14-11-15 發表
我都覺得,靚左
Agree

子爵府

rainfung 發表於 14-11-15 18:09
我都覺得,靚左
面型唔同左,

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:睇左兩集,幾好睇,會繼續睇。但真係吾鐘意

原帖由 kiu1112 於 14-11-15 發表
你咁快煲曬2集我download左stand by緊

琥珀宮

引用:睇左兩集,幾好睇,會繼續睇。但真係吾鐘意

有love line未?

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 kiu1112 於 14-11-15 發表睇

原帖由 ccdccl 於 14-11-15 發表
有love line未?
兩個都有少少like對方

男爵府

引用:Quote:原帖由 ccng888 於 14-11-15 發表但

原帖由 rainfung 於 14-11-15 發表
我都覺得,靚左
Yes

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

男爵府

回覆:心朗小B 的帖子

睇咗兩集,好睇,會追

子爵府

瘦咗,無咗包包面

伯爵府

瘦左又靚左

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+ccdccl+於+14-11-15+發表有lo

兩個都有少少like對方
原本諗住第一集睇住一半先,但一路睇到停唔倒,第一集好好睇呀

我由鐘碩童年個位小朋友向記者背曬其他消防員出生日期及家庭情況,到去到另一個島做左一個爺爺個仔,d眼淚一直不停流下來好感人呀,果然是聽聲的編劇,有功力,第一集已超吸引

鍾碩童年果位小朋友好靚呀,又識做戲,朴信惠童年個女仔都好似佢呀

子爵府

明顯朴小姐今次有表情好多,

男爵府

朴演技正常番

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 kiu1112 於 14-11-15 發表兩

原帖由 ccdccl 於 14-11-16 發表
原本諗住第一集睇住一半先,但一路睇到停唔倒,第一集好好睇呀

我由鐘碩童年個位小朋友向記者背曬其 ...
你講到我好想快啲開,好想睇李鍾碩。

但我要 ko 咗《壞傢伙們》先。

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我喜歡朴信惠,今次呢套勁!

首頁
12345...61

尾頁

跳至