興趣嗜好

跳至
[攝影] DV

首頁

尾頁

大宅

DV

我對於這玩意不太懂.
可否介紹一些名牌子型號,可以簡易操作(如接駁電視或電腦),質數不太差,經濟又低用比我呢??
是否可以用埋錄影帶會好些??
請比些意見,謝謝.

大宅

Re: DV

up

大宅

For handy DV, you can consider these three brands - JVC, Panasonic and Sony

For cheaper one, Samsung.

All handy DV are operating in similar way, all are easy to use.
All should come with the TV cable and 1394 cable for PC. (you PC need to have IEEE1394 port and capture software)

I am not sure what do you mean "Video tape"?
Do you mean VHS tape? or DV tape? or Micro DV tape? the storage media?

別墅

According to the PC Market Magazine, they recommended :

Panasonic G511 which is around 3,990
Panasonic G515 4,990 (exactly the same as G511 but with addition of sd/MMC Card for photo taking;

大宅

找我吧!$50 DV轉DVD
真正唔洗煩

本店主要服務
將 DV 帶轉做 DVD 或其它檔案等等留下回憶
為你所拍的 DV 帶進行 剪接及音樂變成個人MV
製作相片DVD (絕對不是只用軟件做)製作用心
尊業美容師結婚及特別場合化妝(有真正尊業証書及任職高級名店化妝師)
為難忘時刻攝影錄影留念

DV 轉 DVD 或 VCD 每盒 DV 收 $50 快速完成
可分段及加段落 加字 加音樂 可e-mail 比我報價
愛情或結婚片頭相片DVD $800 真心 優質製作
BB 出世了 有得多相片同BB 超聲波 片 做 DVD 留念吧!可e-mail 比我報價
其它都可 e-mail 比我報價 請記住留電話同名
轉DV 交收在灣仔 [email protected]

首頁

尾頁

跳至