美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我食康寶萊已有二星期.......

我食左康寶萊二星期喇,我早餐及午餐都係食代餐,晚上就照食飯,臨訓前食二粒黃片,但唔知點解無瘦,反而仲肥多二磅,有無媽咪有咁既經驗呀??
:-(

洋房

Re: 我食康寶萊已有二星期.......

妳晚餐有沒有吃多了?有沒有飲多D水?有沒有吃消脂,抗脂片?或者現在是適應期,很快會減磅的,比D恆心。

大宅

slimsylvia:

有架,我有食消脂,抗脂片架(三餐都有食),水就日頭會飲多d,晚上都係飲一至二杯左右啦,至於晚上會唔會食多左 ....可能真係多左d
咁一般食幾耐至會明顯瘦左呢?
之前我好有信心架,不過而家真係幾down囉 :-(

男爵府

第一,你最好代餐早餐同晚餐
第二,食完片之後半小時先至好食代餐或正餐
第三,你一日飲到三至五支(中型礦泉水樽)既盧會汁加茶粉
咁樣會好快減磅

民房

Dobe

hi, 我都係食左約2星期, 15/3開始, 頭2星期減5磅,不過個sales 話減得唔係太好,我都有食所有丸同飯蘆薈+茶粉.

去到今個星期就慘痛,因太多假期及中午有應酬,1磅都無,

不過我地一定要勞力,得閒大家交流下啦,

joshua1118

男爵府

環保接龍勳章

康xx我食過. 係唔見效.. 後來我食第二隻牌子的代餐,只需食代餐. 不需其他丸呀. 蘆薈汁呀等.. 二個星期便減到七磅多..我只食
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

不如去睇營養師跟餐單食仲容易減.

大宅

JOSHUA1118:

你就好啦減到5磅,不過我會努力架喇,同埋我都打算飲埋茶粉呀,飲左幫助係咪會大d呢? :-P

男爵府

一定會架
茶粉係運動茶....
但下午五後唔好再飲會訓唔到架
Dobe 寫道:
JOSHUA1118:

你就好啦減到5磅,不過我會努力架喇,同埋我都打算飲埋茶粉呀,飲左幫助係咪會大d呢? :-P

民房

Dobe

我就沒有飲完茶粉睡唔到, 但我今個星期真係死成個星期都有應酬(因為生日),我過左呢個假期就一定好好食代餐至於有無效我想看自己, 因為有些人晚餐可以食好多,我其實想係晚餐轉為食菜希望博一博.

你點呢進展如何

joshua1118

大宅

joshua1118 :

我進展就係食二星期肥左二磅囉,我其實打算今晚起轉食菜,唔食飯,肉就食少少咁囉,至於食埋茶粉呢,我就想食埋餘下呢二星期至開始食埋茶粉囉~
係呢~你大便暢唔暢通?係唔係日日都有得去架?
因為我唔係日日都有得去架 :-(

民房

Dobe

我尚算可以不過真的飲多些水同食多些菜
我頭兩星期都係有飲好多水,所以可能才可以
減到磅, 我都有想過於晚餐食菜或有可能食麥皮
大家勞力.我係結婚前食康xx都有成績, 所以要有
信心,唔得只係一時, 比d時間

joshua1118

禁止訪問

洋房

之前我都有用康寶萊減過,減左成30磅,依家剩係keep住食幾種,因為全套食即使6折都要成千銀一個月.

康寶萊呢隻野其實好簡單,用D低脂低熱量的營養粉,代替你本來高脂高熱量的低營養的食物.input少左瘦係正常的.

不過,有D人平時節食開,本來已經冇咩熱量同脂肪營養到肚,初時食呢隻野咪增磅囉,不過如果肯堅持,雖然慢D,但實得gei!加油!

個人認為減肥只要堅持,有信心和恆心,唔好貧方便食藥,除左康寶萊其實仲有好多有效又健康的減肥方法!

JB

大宅

I tried Herbalife before but cannot lose any because I drink a lot of chocolate shake,ha
:sm: Auntie_Winnie

禁止訪問

別墅

hi alll.i was eat 康寶萊befor ga,
but now i was no eat lu....
so i have some 康寶萊to sell in low price....

pls click the below link...click here

PS,i m not the sales...

男爵府

我記得早幾年蘋果作家鍾偉民, 都在專欄寫自己食代餐輕了好多云云(當然無寫品牌名), 搞到好多讀者寫信問, 確實流行了一排, 我估佢都做埋會員, 因為佢話買了很多套餐當禮物做人。
大約過了一年, 佢重提自己減肥的事, 說自己早已經肥過以前, 明示完全無用。有無效?? 自己諗啦! 不過佢總算是個有知識的男人, 尚且被昆入局, 我地小女人中計亦不足為奇。
如果有節制能力, 拒絕致肥的食物, 還需要代餐嗎?? 如果不能拒絕, 代餐更幫不到你, 只會像鍾先生, 肥過以前。

大宅

babyellow 寫道:
我想問康寶萊的媽咪。。。
請問呀靚仔mark hill佢係唔係經已不在人世??

佢向千禧年已經唔向度啦

民房

arron媽咪

其實有頭髮邊個想做 x x, 我地採用食代餐方法只係想把現在掛係個身處20幾30磅野送走先, 節制 ; 我相信無個人都明都知,就算唔係食代餐做機如果沒有節制一樣肥翻, 至於鍾偉文的文章我沒有看過,不過佢現在肥過以前中間過程同佢飲食習慣相當有關係, 我地不能夠一面之詞就盲目跟隨甚至相信.

我自己個人就明白亦唔會相信世上有一種產品食左唔會肥翻,像你所講一樣 "節制"係最重要,不單飲食,買野,生活都係.

我自己就沒有入會,我講明只係要產品亦唔好叫我聽講座,我都唔係有時間的人,所以我只希望係呢處同d食康xx媽咪交留下,大家鼓勵下,

joshua1118

首頁

尾頁

跳至