自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位在大商塲借BB車好方便 !
那天 超級城 大商場d職員見到啊B 又話超重(官方話 <28 lb), 又話超長(官方? cm講唔出), 又話腳超長 唔借得, 我哋放咗啊b試車佢都話....x.y.x.. 攪到要叫佢 'super '出嚟傾吓啦, 等咗幾分鐘,,, 官方話" 佢"Super" 唔得閒出嚟, 我借比你哋, 不過 過重車會接, 我哋唔會負責!",...,...,.:;pppp:
還車時,都好為表示誠意 由 職員no.2 進行'驗屍'過程 , 可能佢意圖大力d 驗清楚 , 我感覺好似我哋做泥水工人還車 , 今次死啦啊b無坐壞都比佢... 最後, 順利過關, 不過有疑問借據不發還, 沙田大商場借據會發還-- 有個人資料, 但這裡沒有, 佢吔話會入file ???? 會唔會比人整估嫁 .......其實愛惜d物件就唔好攞出去借比人囉!
.....好驚呀, 你哋有無人知借據會点處置?

別墅

去"迪迪尼" 都唔駛比 個人資料啦!

d 職員 借車咋, 慘過借重$$!

子爵府

原文章由 kuku 於 08-3-25 11:10 發表
各位在大商塲借BB車好方便 !
那天 超級城 大商場d職員見到啊B 又話超重(官方話

我都問過 超級城借bb車, 佢地又係諸多藉口, 根本唔想借

複式洋房

黑人增

大宅

乜咁衰嫁,即係趕客仔啫,咁做咪越來越少人去...

複式洋房

醒目開學勳章

講開又講,我上次去沙田新x市廣場咪又係唔肯借bb車,我個女(兩歲)訓左覺,我老公抱住,跟住去借bb車,個receiption話我個女咁大個係唔會借喎,佢地淨係會借比手抱bb,吹脹!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都試過去各大商場借,d C.S.死都唔肯借,佢地話只借比18個月嘅BB咋!咁C6問可以借比幾多磅嘅BB呢?佢地都答唔到!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

首頁

尾頁

跳至