嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問你哋個bb會不會好大汗??

我bb好大汗, 食奶時仲一路食一路出汗,好唔好開冷氣呀??因為我都好熱....

複式洋房

Re: 想問你哋個bb會不會好大汗??

我個b 都係咁架.....成個頭濕晒...
我會幫佢抹完汗之後...我會用扇或者風扇
佢好似幾enjoy

洋房

我個囝囝都係呀,訓覺著一件長袖薄底衫十一張毛巾都訓到出曬汗,真係怕咗佢呀!唔用毛巾又驚佢泠親,夏天真係唔知點算呀!!!!

大宅

My baby get wet very easy specal when he is having milk or sleeping.

大宅

我仔仔都係好大汗架,食奶同喊果時都好勁!佢岩岩出世隻手好易凍冰冰,但係而家好易出汗!

男爵府

不怕'核凸'的話,用條利試試的汗是咸是淡,是咸可以不理,是淡的話,我會同bb看中醫調理下

大宅

我阿B都好大汗架,佢好多頭髮,特別喊個時成個頭都濕晒
我會用毛巾幫佢抹汗或用扇幫阿B挬吓咁咯

伯爵府

Re: 想問你

我bb由細到大都好大汗,尤其是食奶個陣,冬天都話好d,夏天就成身汗,咁我都有開冷氣,不過唔好吹到佢囉!
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

你哋會比bb著幾多件衫呀??

複式洋房

我個女都係好大汗,而家食親奶成頭汗,我依家會同佢著一件「溥」底衫外加一件夏天背心仔。

水晶宮

2019新春慶豚圓

呢個星期, 天氣轉熱, 我先發覺原來阿B係好大汗, 食完奶同喊完, 都成身汗. 遲D熱d, 要叫個工人同佢一日沖兩次涼至得, 如果唔係會變做臭BB.

禁止發言

大宅

My baby also sweats a lot, especially when he is dringking milk. When it is getting hotter now, his hands and legs become sticky and cold. I don't know whether it is normal or not. We have turned on the fan when he was sleeping and he seemed to feel comfortable. Without the fan, he cried and refused to sleep.

大宅

我個b飲奶和哭時好大汗, 又多頭髮,會影響飲奶唔飲咁多

大宅

BK Milk勳章

My baby also sweats a lot, especially when he is drinking milk and sleeping. Last week one of my relatives introduced me to cook 神骨煲北蓍湯(神骨系豬骨一種) for him. I put the soup on the rice to feed him.
The soup is work. My son took just two times of the soup, the sweating situation has improved a lot. That also makes him sleep better than before and not so easy to lost temper. He grasped his head seriously when he is in heavy sweating. He is now not sweat so much and thus seam becomes gentle. You may try, it is easy to cook and also suitable for mum!

洋房

Dear lusanna,
神骨煲北蓍湯(神骨系豬骨一種)查實有冇湯包賣?(我唔識讀.....個"蓍"字)應如何煲?

男爵府

好媽媽勳章

我個B又係好大汗係一個"叔臭B"

首頁

尾頁

跳至