育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

護理員協會係訂乜ga?

請問各位媽咪知唔知[size=medium]護理員協會訂bb野有乜野會平啲?同點訂ga呢?
thx
ありがとう!!!

洋房

Re: 護理員協會係訂乜ga?

我都想知呀!好似仲有一個叫做護士會架!好似係幫人訂奶粉架!
thanks!!!!!!!!!!!!!!

大宅

有? 有護士會??

邊度有平奶粉訂呀???
Hei-Hei

大宅

訂奶粉是否平啲ga.有冇媽咪有知料ar?

ありがとう!!!

大宅

up
ありがとう!!!

別墅

Dear all,
You can buy milk powder(about 10% off), napkins and assesseries for baby. Some prices are cheaper than outside.But you must show you membership card when you buy things.

大宅

最近Gerber會訊內都有會員優惠券, 在護協買Combi手推車, 學行車同嬰兒背帶, c-max嬰兒床及kitty幼兒用便椅discount.

大宅

請問有冇媽媽可以在[size=small]護理員協會訂購奶粉ga?
ありがとう!!!

大宅

2019勳章

我都想知呀?

民房

bbkiki1991,

如果你係nestle bb club member, 你就可以係護理員協會訂購nestle 奶粉啦, 平過係街買小小, 可以送貨呀!

子爵府

各位可登入此網址瀏覽:http://www.nurse.org.hk/c4_index.htm
基本上要會員才可以特價購買。
我就join

大宅

請問有冇媽媽知係[size=small]護協定大昌行訂奶粉平啲呢?

報下料la.
ありがとう!!!

大宅

我有上開去,d野大約平市價7-9拆!

大宅

hello katrina.
請問係唔係一定要會員先可以去睇ga.
ありがとう!!!

大宅

唔係,係人都可以上去,但買野就要出示張証
佢地好多野都好平,pampers就唔係平好多,細碼棉柔$108,所以尿片我會響出面買
濕紙巾我用強生,佢地買$20,因為有人話黎貨價都差唔多成20蚊,有時藥房買20蚊我都唔知真定假!

大宅

請問知唔知訂[size=small]能恩ha1低敏奶粉平唔平呀?
ありがとう!!!

大宅

bbkiki1991,我過兩日要去買野,我拎晒d list番黎再話你知丫!我記得好似係800蚊6罐!

大宅

[size=small]thank you katrina959
你check 完比啲資料我ar.
ありがとう!!!

大宅

ok~

複式洋房

Dear all,

NAN HA 1 .... $808 ... 6罐
NAN HA 2 .... $734 ... 6罐
(包送貨)
You can download the order form from their website http://www.nurse.org.hk or by fax 2314-6900. or you can call their staff to ask for the details, the tel is 2314-6925.

首頁

尾頁

跳至