嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無澳運站/澳海城區的兒科醫生介紹?

如題。

水晶宮

2019新春慶豚圓

Re: 請問有無澳運站/澳海城區的兒科醫生介紹?

柏景灣對面的富榮花園, 有許多醫生, 其中有兩個醫生,Dr. Yim, Dr. Lau,都有兒科文憑(當然佢地唔係淨睇兒科, 普通科都會撈埋).我試過Dr. Yim, 幫bb睇紅疹, 我諗住下次試下Dr. Lau. Dr. Lau個診所好似多人D.

大宅

Those doctors are not 兒科 doctors. They just obtain a certificate called 兒科文憑.

別墅

birdbird 及馬媽媽,

多謝你們的分亨, 相信你們可能都住在澳海城區附近。

birdbird, 請問你知唔知道在富榮花園的Dr. Yim/Dr. Lau 有否提供打水痘針的服務及收費。因正考慮帶BB打水痘針。

水晶宮

2019新春慶豚圓

Comet,
我只記得Dr.Yim的診所有5合1針打. 至於水痘針, 可打電話問: 2175-8298.我冇Dr. Lau電話.

複式洋房

大角咀道有個徐和x, 水痘針$400

首頁

尾頁

跳至