派對情報

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請提供油尖旺bb生日會地點

請問油尖咀有無好既bb聚會地點呀,
我想同bb開生日會呀...
大約16-7大人到...但都幾多bb同小孩
umm.......大約價錢想around 100蚊到...
請問大家有無好介紹呢??

thx all of you~~

複式洋房

Re: 請提供油尖旺bb生日會地點

please help~~

複式洋房

anybody can help me??

別墅

do you mean $100 her head ?

男爵府

我今日睇報紙見到金像x有呀 , 太子/尖沙咀 $48/head
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

複式洋房

對, 100per head, can anyone tell me??

ykwong8888: please check PM

大宅

Can you pls PM me the name and the place of the 金像x ?? Thanks!

ykwong8888 寫道:
我今日睇報紙見到金像x有呀 , 太子/尖沙咀 $48/head

男爵府

EVA媽媽/ chaichai,

pls check pm.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

伯爵府

EVA媽媽,
不如考慮下以下兩間啦, 我未在這兩間hotel搞過生日會, 不過我覺得價錢幾平呀!

1. 沙田麗豪酒店 ($70+10%)
2. 旺角newton hotel ($60+10%)

我相信兩間食物都係普通, 不過newton好似多好多野食, 你打去問問啦!

首頁

尾頁

跳至