產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Dr Brown's 奶樽

有無媽咪買過Dr Brown's 奶樽? 我知道佢地將會做Promotion, 我會訂貨, 有無興趣一齊訂貨?

大宅

Re: Dr Brown's 奶樽

JenJen2004,

請問Dr Brown's promotion係點架,價錢同要點訂架?
我嘅寶貝Cyrus係2004年10月8日出世架 【煒明光亮天上照•晉爵加官萬人朝】 Cyrus靚仔相

複式洋房

mom-mom,

我知道佢地個Promotion係咁做, 每次購滿$300就送貨, 貨品價格己比門市便宜, 若果超過$500元就可享用額外多5%折扣, 如想訂購, 請到自由報料中登記及列明產品代號.

4安士標準奶樽三件裝DR175 $205.00
8安士標準奶樽DR250 $72.00
8安士標準奶樽三件裝DR275 $205.00
標準奶樽入門裝DR225 $223.00
0-3個月標準奶咀 DR300 $45.00
3-6個月標準奶咀 DR320 $45.00
6個月或以上標準奶咀 DR330 $45.00
糊狀/果汁用標準奶咀 DR310 $45.00
薄荷味覺舒緩膏BE010 $36.00
檸檬味覺舒緩膏BE009 $36.00
特效減退肚紋膏BE006 $520.00
腳部舒緩膏(舒緩孕婦及腿部腫腫)BE007 $200.00

民房

JenJen2004,

依Promotion 的價錢比我之前買已經平

別墅

請問這牌子的奶瓶 有什麼好呢??

上面賣廣告的PLAYTEX的你有冇試過呢??
我所有朋友都是介紹我用PEGON咋!!!

請賜教

民房

PLAYTEX我就未用過,PEGON我都有用,之前有個朋友在美國帶回來送給我,發覺掃風時間短,及BB飲得舒服,不用太出力去飲奶,BB嘔奶少咗,所以比我用開的PEGON好好多,但清洗比較繁複少少,最緊要BB舒服,價錢就比較貴D,聽我朋友講個奶樽設計有專利,我唸同其他牌子一定有分別

別墅

cyyelsie 寫道:
PLAYTEX我就未用過,PEGON我都有用,之前有個朋友在美國帶回來送給我,發覺掃風時間短,及BB飲得舒服,不用太出力去飲奶,BB嘔奶少咗,所以比我用開的PEGON好好多,但清洗比較繁複少少,最緊要BB舒服,價錢就比較貴D,聽我朋友講個奶樽設計有專利,我唸同其他牌子一定有分別

cyyelsie,

you mean pegon from US is different buy from HK??

民房

ww so
sorry, I said Dr Brown bought from US

首頁

尾頁

跳至