跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

嘩 .... 又無人呀 ??? anybody home ???

大宅

hi hi!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

carter pa 定 carter ma 呀 ??

有無野 shop 呀今日 ?? 星期日放學去邊呀 ??

原文章由 SSAAMM 於 08-4-25 23:37 發表
hi hi!

大宅

both!! but carter ma is typing...

Today, similar thing, but less stocks.
This sunday, need to join my friends BBQ party at Pak Shek....

原文章由 chickenwing2006 於 08-4-26 00:07 發表
carter pa 定 carter ma 呀 ??

有無野 shop 呀今日 ?? 星期日放學去邊呀 ??

瑪瑙宮

好媽媽勳章

明白啦 .... 我想比支 len 你 look look ,
真係破鏡後花哂 , 可以免 labour 換左去 !

不過又要比 $ 481 呢

原文章由 SSAAMM 於 08-4-26 00:16 發表
both!! but carter ma is typing...

Today, similar thing, but less stocks.
This sunday, need to join my friends BBQ party at Pak Shek....

瑪瑙宮

好媽媽勳章

早晨 .... 又無人架 ???

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

morning !

原文章由 chickenwing2006 於 08-4-26 10:18 發表
早晨 .... 又無人架 ???

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Cash ma,

支 len check 咗有無內傷呀 ?
噤 body 有無事 ?

原文章由 chickenwing2006 於 08-4-26 00:27 發表
明白啦 .... 我想比支 len 你 look look ,
真係破鏡後花哂 , 可以免 labour 換左去 !

不過又要比 $ 481 呢

公爵府

畀面勳章

natalie, 收到你d野啦, thank you so much, 好啱使呀
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

瑪瑙宮

好媽媽勳章

NATALIE,

boby 同支 len 都無內傷 ...係我個荷
包傷 d 姐

不過明日再 try 下支 len , 如果唔太
影響可能唔鬼整 .... 用住塊花鏡先
lur

仲有多謝你 d 小禮物 , 真係太客氣啦 !!

原文章由 winwin815 於 08-4-26 22:06 發表
natalie, 收到你d野啦, thank you so much, 好啱使呀

瑪瑙宮

文媽,

唔水客氣啦 !
吖, 對adidas波鞋記得洗過先著呀, 我無洗過先畀妳 !

原文章由 winwin815 於 08-4-26 22:06 發表

瑪瑙宮

Cash ma,

又係唔水客氣啦 !
花鏡係支 len 表面花咗呀 ?

原文章由 chickenwing2006 於 08-4-26 22:20 發表
NATALIE,

boby 同支 len 都無內傷 ...係我個荷
包傷 d 姐

不過明日再 try 下支 len , 如果唔太
影響可能唔鬼整 .... 用住塊花鏡先
lur

仲有多謝 ...

公爵府

畀面勳章

okok, 我會交比文爸 hahahaa

原文章由 hallonatalie 於 08-4-26 22:34 發表
文媽,

唔水客氣啦 !
吖, 對adidas波鞋記得洗過先著呀, 我無洗過先畀妳 !
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie,

係呀 .... cs 破 filter 鏡後真係攪花左 , 而家可
free 人工換一塊 , 不過又要比 $ 500 lor !!

如果唔太影響 ... 我可能用住先啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章

文 ma,

我個 msn 又 c 啦 .... 不過可能係我部 labtop
中左毒都唔定 !

個 msn 公仔 login 左成 30 分鐘啦

原文章由 winwin815 於 08-4-26 22:42 發表
okok, 我會交比文爸 hahahaa

瑪瑙宮

好媽媽勳章

small cat teacher ,

唔好意思 .... 今日我比唔到你個 4 件衫你呀 ,因
為我搵唔到同順興個座 building 呀:;pppp:
同埋我超趕時間呀 ..... final 我今日比
左潼 ma 啦 !!

下星期番學你比番 $ 100 佢啦 , 佢今日比左
我啦 !! 唔該你先 !!

公爵府

畀面勳章

點會架....我用左咁多年, 真係未咁死過, 奇怪....

原文章由 chickenwing2006 於 08-4-26 23:26 發表
文 ma,

我個 msn 又 c 啦 .... 不過可能係我部 labtop
中左毒都唔定 !

個 msn 公仔 login 左成 30 分鐘啦
歡迎參觀『文。穎之家』

大宅

Long time no chat, just to say HI!
我叫暨綿一, 乳名叫一一.綿一blog

子爵府

畀面勳章

一一ma
我地巳開到part 40啦. 請入part 40一齊傾丫.
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1385953&extra=page%3D1
原文章由 WaiChun 於 08-6-6 13:03 發表
Long time no chat, just to say HI!

首頁

尾頁

跳至