育兒好物

跳至

首頁

尾頁

別墅

妮飄尿片好用嗎??

請分享一下丫....thx

洋房

Re: 妮飄尿片好用嗎??

我覺得好好,絕對好過Pampers!又夠軟又fit身!
我仔仔用咁耐都無漏尿無敏感,反而Pampers條防漏邊戒到我個仔損晒!

公爵府

2019勳章

我覺得用尿片都要講夾唔夾,我BBsince細碼已經係daytime用妮飄,因為妮飄平D但quality幾好,夜晚就用Huggies.反而Pampers間唔中會漏尿.

別墅

都OK, 但係SIZE比其它尿片細D.

我叫曉琳豬豬 :oops: 16OCT2003係聯合出世.

大宅

我囡囡本身用開Huggies片片 & Pampers pull up,
見好多BK mama都話nepia好用咪買包試下,但發
覺除左size比Huggies細之外(好似成日未"休"盡上去咁),
濕左之後,D綿花仲一舊舊,條片仲好"dur"tim,所以我
用埋呢一包之後都係轉返Huggies lu....
況且佢又唔係特別平:nepia~$80/51pcs(L)
Huggies~$75/44pcs(L)
:sm: Auntie_Winnie

大宅

Banana~Tomato 寫道:
我仔仔用咁耐都無漏尿無敏感,反而Pampers條防漏邊戒到我個仔損晒!

我b用超溥都係戒損晒 !! 用棉柔..就.. 果次我地去行皇室堡就漏屎, 整污d低3, 重周圍都冇d好小小既嬰兒護理間.....
以後去街我都只用 NEPIA....

我想我應該應該不會愛你 
為了要努力 努力的不愛你
所以我讓自己那麼喜歡你
這樣你就不忍心和我分離 
我想我討厭 討厭驕傲的你 
也討厭美好 美好的那個你 
於是我要自己假裝討厭你 
那麼你就捨不得離我而去

洋房

我都係日頭用Nepia,夜晚用pampers (cost effective mar....). Nepia幾好呀,質地柔軟和貼身,冇漏尿喎!

大宅

我個仔由出世到而家都係用nepia, 從未試過漏尿, 而且價錢唔係貴, 好合乎經濟原則

首頁

尾頁

跳至