美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

Dermalogica有冇人買平過7折?

識左個開美容院的friend,佢幫我買Dermalogica打七折比我,係唔係已經好低?
我係Dermalogica的擁躉,之前鐘鑼灣做facial個度買得多都係得九折.
有冇人上網訂?會唔會仲平?同埋安唔安全?

大宅

Re: Dermalogica有冇人買平過7折?

你上士多啤梨網訂吧,平好多。
我都覺得這個牌子很好用!

大宅

Dear Rickymom,
Can you tell me the detail email address , Thank you.

大宅

http://www.strawberrynet.com/new_b5_index.html

洋房

thz Rickymom

Which one is your favourite?

JB

洋房

Rickymom,

想問下你係咪幫襯開呢個網買? 因為發覺個價錢都幾抵, 如果唔用信用咭付款, 唔知可唔可以去佢間公司買呢?

唔該晒.

大宅

threepio:
對不起,我沒有試過這樣,所以不知道。

大宅

JB:
我最愛用ultracalming cleanser for face &eyes 和
daily microfoliant

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

請問士多啤梨網個價係咪平過七折呢?見佢好多貨只得salon size,但又唔想買太大size
靚太唔易做!!

伯爵府

Oil Control Lotion好唔用?
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題