嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇bb好多痰,又咳!!....食左猴棗末都唔得ar.......!

有冇bb好多痰,又咳!!....食左猴棗末都唔得ar,,
同埋通常食幾多次先有幫助....?
係唔係如果有效的話.....一次就好明顯架!.....thanks!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 有冇bb好多痰,又咳!!....食左猴棗末都唔得ar.......!

唔知你食咩牌子猴棗末, 我個仔上一次咳, 食佐5 支(余仁生)先好.

大宅

Re: 有冇bb好多痰,又咳!!....食左猴棗末都唔得ar.......!

亞仔未食ar/......我打算係藥材鋪買現成即磨($80一分),,,,咁個售貨員話唔係個個食有效wor......但係我見好多媽咪有讚冇彈,,,咁所以未試下睇下有冇d真係食左冇效既bb....^_^

大宅

你食邊隻牌子呀 ??
我個仔食余x生, 平均要食3-4次(即3-4日)先止晒咳, 我知你可能好擔心, 但猴棗末唔係神藥, 唔會一次就好番, 不如你俾佢食多1-2次, 如果再唔得先算啦 !!!!

大宅

thanks.....
我唔知咩牌子ar.......係亞媽o係(雙熟)既藥材鋪買,,,,
今晚先o羅番o黎!

別墅

我bb唔肯食呀, 都吐番晒出來, 我係買位x堂o既, 都照個度d人教俾阿b食都唔得, 後尾奶奶煲左d黑糖水俾bb飲, 有好返d, 你都可以試下。
孩子是我人生最大支柱 - 工作累透時會想起他的可愛; 肚子喊餓時想到他吃得飽就好。 也許當父母的就是這樣子 ... site at babyhome

子爵府

好媽媽勳章

[size=large]點煲黑糖水?

首頁

尾頁

跳至