自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

如果媽媽們要帶BB去消費就要諗清楚!

消費方面,每人最低消費要$80,所有人不可以平均消費,佔座位的BB都要計,如果媽媽們好似我要一個人帶BB去消費就要諗清楚!相信我下次肯定不會再去了。

店員態度係非常差, 一入去我只想坐門口的枱BB坐BB車,但她不肯要我坐埋檣身梳化要我單手抱BB食,我覺得真荒謬!!!!!!!!!!!!! 我說不可以要我單手抱B,之後佢先話有BB櫈給我--_____--但要等人走先有, OK, 我不介意照等了大拿拿的十分鐘.

點餐時, 我問另一侍應飲品可否小甜,但她竟説不知道及不可以,說因為係梳打,我說梳打內有綠色的可能係糖水,她竟説多數吾得,完全冇唸過解決客人問題,要我叫她去問下佢先至話問下,她竟然給我答覆係如果有先幫妳少甜,原全無視客人要求,避開問題!!

等到有BB櫈坐好了我的1歳孩子,但她竟然要BB坐在前方沒有枱的位置,我説要多一張枱拼埋以防BB向前跌,他說不可以,又竟然將一張接近正方的枱打橫了給我便萛@_@ ,我說跟本效果一樣,亦我覺得太過份!!!!!!!!!佢話如果要拼多一張枱一定要消費多一個餐,我說其實問題不在我, 倒是她沒有說清楚,將自己唸既唸法來安排客人,她交代完就行開完全不覺得有問題!! 其實俾錢是沒有問題,只是不可能這樣安排只有1歳的孩子呢!!!!!!

最後我問另一位侍應 , 另一位說可以消費80元便可,其實是否員工隨囗噏呢, 又說要消費多一個餐????因為最後張單都不是如餐廳話$80/位!!!!!!!!!!!!!!!

本來滿心歡喜到來享受一下, 但遇到這麼差的服務,都變得極之失望,我不會再來消費還會廣告親友此等劣事,自問針對事講理,點解要比呢D漠視嘅服務態度我呢?

大宅

回覆:超級差-熊本熊餐廳, 帶BB要收費😤😤😤

真係好差

大宅

我覺得係個侍應問題

大宅

向邊度架?等我下次唔鬼去,咁鬼衰

珍珠宮

咁都得

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

There is a light at the end of the tunnel!

男爵府

BK Milk勳章

因為呢期生意唔休做,咪趕客囉

洋房

回覆:Kayaya 的帖子

絕對係,但果個係經理

洋房

回覆:bebekinson 的帖子

Apm 一田

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

有冇搞錯

伯爵府

大宅

回覆:elambaby 的帖子

洋房

回覆:yvonne818 的帖子

原來吾止我一個媽媽係咁

男爵府

回覆 littlegoldfish 的帖子

我成日經過都見到呢間野冇咩客

大宅

2024年龍年勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

black list 佢

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

借問聲呢間野咩咁巴閉?可以出呢啲招趕客?

大宅

本身都無乜興趣,但聽完你講我一定唔會去!

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

引用:如果媽媽們要帶BB去消費就要諗清楚!消費方

原帖由 elambaby 於 14-11-28 發表
如果媽媽們要帶BB去消費就要諗清楚!

消費方面,每人最低消費要$80,所有人不可以平均消費,佔座位的BB都 ...
我早排都去左,為左哄下個臭開心排左我2個鐘同個朋友,排左2個鐘下一位到我地,就問幾位,我話3大一細,甘我朋友老公食左野唸住入去食個甜品就算,順便影下相啦帶左個專業相機泥,點知個服務員話4位都要消費$80或以上,我話全單計得唔得,佢話唔得,我朋友老公本是無耐性的人,但為幫我仔影下相,陪下老婆,佢一聽到甘既服務。。走左。。。我同我朋友都好無奈,我地都心唸唔好下世先講,但女人似中等左甘耐都唔服,最後入到去,叫左餐,我個仔我都叫左一份$149既餐,廢事話每人要消費幾多點點點。。但我朋友叫左個$69甜品,到最後埋單$3xx,但當中叫餐後等左9個字都無得食,個仔又唔耐煩,唉,啲服務員好似你欠佢甘,唔會再有下次,幾鐘意個卡通熊都假,一肚氣,

首頁

尾頁

跳至