自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有對親戚結婚40周年話請食飯(一兩圍),到時食飯做人情俾人地好似怪怪地咁,如果送禮物送D咩好呢?有無好提議?

水晶宮

mysterious22 發表於 14-11-28 12:40
有對親戚結婚40周年話請食飯(一兩圍),到時食飯做人情俾人地好似怪怪地咁,如果送禮物送D咩好呢?有無好提 ...
老人家嚟喎....打個金牌寫兩句意頭野囉

伯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章

回覆:親戚結婚40周年,送咩禮物好?

金擺設

禁止訪問

伯爵府

pbpk03845784 發表於 14-11-28 12:53
老人家嚟喎....打個金牌寫兩句意頭野囉
都唔算老人家,都係六十幾,佢地早結婚

大宅

引用:Quote:pbpk03845784 發表於 14-11-28 12:53

原帖由 mysterious22 於 14-11-28 發表
都唔算老人家,都係六十幾,佢地早結婚
60几5算老人家咩?,65都叫長者啦

珍珠宮

金擺設,細細個就ok啦,我諗佢地都係想人登佢地開心

禁止訪問

侯爵府

正所謂情比金堅,送金無衰

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

除咗金都無咩好送

男爵府

做人情算啦

首頁

尾頁

跳至