美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

膚色有乜辦法補救

今日去完行山, 已經搽左防晒, 但都晒到塊面黑左好多, 點算好?

男爵府

環保接龍勳章

Re: 膚色有乜辦法補救

其實要真正做到美白. 除了外用. 還要內服.. 食多些抗氧化的食物或維他命補充品。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

敷下密集式的mask!
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

大宅

fave,
去室外活動, 防曬唔只搽一次o架....如果太陽好勁, 你要兩/三個到鐘補一次先得.....做d 美白mark, 最好之前放係雪櫃.

複式洋房

Yeah loh......you have to do Whitening mask often, and are you sure your sun-burn oil works well ???

複式洋房

係中途我都已經有保過防晒, 但都唔掂, 我支防晒係130度

大宅

fave,
130 度咁強都頂唔頂呀....不過, 今日個太陽係好猛呀...你有冇帶帽,帶遮呀......不過, 曬o左都好難好快搞番掂...

子爵府

都話左太陽係女人o既大敵啦....

但夏天又小不免戶外活動....

太陽伯伯,我對你真的又愛又恨呀 !!!

民房

嘩! 130 度嘅咁勁都唔得? 唯今之計你一定要 bring umbrela 啦 !!

首頁

尾頁

跳至