意見反饋
義工

育兒好物 今日: 5|主題: 92775

想問雪印奶粉

複式洋房

國民生產總值:287

想問雪印奶粉

我bb岩岩轉食左雪印幾日,但係今朝一起身,佢塊面右邊就出左個"五筒"既紅點,周圍又有d好少既紅點仔...
係咪呢隻奶粉唔岩佢哩?

我都唔係好肯定呢d紅點關唔關d奶粉事,因為bb出牙,勁多口水,又成日食水指,攪到成面都好多口水,有時會因為咁而出d紅點or好似暗瘡既瘡仔...我都唔知而家佢係口水攪到塊面係咁定係d奶粉既事。

另,如果唔關奶粉事,我都會繼續比bb食,佢而家食緊思敏兒2號,bb 9個月,我想問大家,日本出既雪印同澳洲代出既有咩分別?
如果我想買日本出既,邊度有得訂?幾錢一罐?

同埋入雪印會有咩著數,有冇得訂奶粉平d?同佢買既奶粉係咪日本出既?

唔好意思,太多問題,希望大家可以盡答。謝謝。非常謝謝大家。
我最愛我老公同埋岩岩出左世既bb~~嘻嘻~~~ 仲有最敬愛 耶和華我的上帝! 做人最緊要幸幸福福快快樂樂~~~~ :-D :-P BB相:http://baby.find-tutors.com/photo?

大宅

國民生產總值:1511

Re: 想問雪印奶粉

BB以前食mud奶粉呀?
面仔紅點好多bb都有.?
入雪印會,只會寄d單張給你.無折扣,無奶粉賣.
澳洲雪印不是日本舊雪印.
日本出品的,好貴.

複式洋房

國民生產總值:310

在永恆倉可訂購 日本雪印 (tel: 2556 7787)

複式洋房

國民生產總值:287

唔該哂呀~~~

我最愛我老公同埋岩岩出左世既bb~~嘻嘻~~~ 仲有最敬愛 耶和華我的上帝! 做人最緊要幸幸福福快快樂樂~~~~ :-D :-P BB相:http://baby.find-tutors.com/photo?

男爵府

國民生產總值:6716

想問澳洲雪印同日本雪印有乜分別,我仔仔而家食緊係香代理果隻,咁會唔係水貨呀,我係藥房買,佢話呢隻唔係,咁點分別,有冇人話我知.thanks.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.