育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位喜歡用 Combi 嬰兒用品的媽咪會否考慮真接向香港代理訂貨?

由於之前想買 combi bb車, 但大部份的百貨公司已經減價完. 最後致電到將軍澳 (之前有媽咪提供價格比百貨公司平) 訂 bb 車, 但老板娘話很多款 combi bb 車已經缺貨, 下一批不知幾時返貨, 而所有 bb 車亦會在四月一日加價. 所以我立即致要 combi 香港代理.

原來他們剛剛於油麻地成立了一個 show room. 而我亦於四月頭訂購了一部 combi bb 車, model : SS489, 原價 : $2900, 講價後 $2000, 包送貨及存倉 (因 BB 六月頭出生, 所以安排在五月尾送貨, 現時落 $1000 訂金, 送貨時再給尾數). 如果訂 SS439, 原價 : $2600, 未講價 $2000.

show room 內還有其他 combi bb 產品, 例如bb鞋, 學習杯, high chair 等其他產品. 各媽咪如有興趣可致電聯絡. 本人只是同各位分享, 完全沒有廣告或利益成份.

聯絡人: 吳先生 (老板)
電話 : 96391817

希望以上資料能幫助各位.

洋房

Re: 各位喜歡用 Combi 嬰兒用品的媽咪會否考慮真接向香港代理訂貨?

請問地址兮油麻地邊到呀?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 各位喜歡用 Combi 嬰兒用品的媽咪會否考慮真接向香港代理訂貨?

想請問o下是否需要買得多才可以平呀?只係買一對鞋仔可以嗎?另外請問有幾多折呀?Thanks!

大宅

我都想知個show room的地址呀?可否公開呢?if not pm比我la,thx

ありがとう!!!

大宅

i want to know more information too!
Address?

等待驗證會員

TIGGER﹐

可否提供地址供大家參考﹖
因為我要買BB車。

大宅

好媽媽勳章

All mama,
我岩岩打過去,佢地個地點係:油麻地彌敦道430號5樓
(即係中央郵政局對面,ICAC樓上5樓,附近有一間中華書局)
那位吳生話時間如下:星期一至五開到7:00pm
星期六開上午,下午休息
星期日全日休息
*大多數貨品照價八折

以上如有錯漏,歡迎更正

等我星期四去睇下先....

首頁

尾頁

跳至